More

  Logitech lansează dispozitivul de prezentare Logitech® Spotlight™ Presentation Remote

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech anunță o completă reinventare a presenterelor prin lansarea Logitech® Spotlight™ Presentation Remote. Spre deosebire de tradiționalele diapozitive sau presenterele cu laser din trecut, Logitech Spotlight este conceput pentru a vă ajuta să devină un presenter mai sigur.

  Spotlight este un instrument avansat, care este mai mult decât un simplu pointer cu laser, ce permite evidențierea și mărirea conținutului de pe ecran într-un mod plăcut și puternic, astfel încât utilizatorii să poată sublinia mai bine punctul de vedere și ceea ce au de prezentat.

  Potrivit unei cercetări efectuate de Ipsos Marketing la comanda Logitech în anul 2016 pe mai mult de 6.000 de indivizi (din Franța, Marea Britanie și Germania), 65% dintre aceștia (doar cetățeni britanici) au afirmat că abilitățile de prezentare sunt extrem sau chiar foarte importante la locul de munca sau la cursurile de specializare. 26% dintre respondenți au afirmat că oferă câte o prezentare cel puțin odată pe luna, din acest punct de vedere, stilul și modul în care au loc prezentările este mai relevant ca niciodată.

  „De obicei, prezentările sunt foarte tensionate. Pentru cei mai mulți, principalul obstacol este lipsa de încredere – pur și simplu avem trac. Noul presenter al Logitech, Spotlight este mai ușor de utilizat și cel mai important: oferă noi modalități de a atrage atenția publicului față de un simplu indicator cu laser” a declarat Marcel Stolk, senior vice president of Creativity and Productivity business group din cadrul Logitech.

  Spotlight este noul standard în materie de control în timpul unei prezentări. Acest nou presenter, permite utilizatorilor să navigheze fără efort printre paginile prezentărilor și să interacționeze cu conținutul de pe ecran, de la o distanță de până la 30 de metri. Prin intermediul sistemului avansat de indicare, utilizatorii au posibilitatea de a evidenția și mări anumite zone de pe paginile prezentărilor într-un detaliu perfect, astfel încât, publicul să rămână atent, asupra informațiilor care sunt prezentate. Precum un mouse, Spotlight are un cursor pentru a putea reda clipuri video și deschide link-uri, spre deosebire de un laser, cursorul este vizibil atat pentru publicul de la fața locului cât și pentru cel angrenat într-o video conferință.

  Spotlight lucrează prin intermediul unei aplicații, acest aspect însemnând că „terenul” poate fi pregătit încă dinainte de a începe prezentarea propriuzisă. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot comuta pe modul indicator, pot seta alerte cu vibrații sau de a activa mai multe funcții avansate, cum ar fi controlul volumului ce poate fi realizat prin gesturile făcute cu mâna. Mai mult decât atât, în timp, aplicația va fi actualizată cu caracteristici suplimentare, astfel încât, utilizatorii vor avea întotdeauna acces la noutățile funcționalităților de prezentare cu Spotlight.

  „Știm cât de importantă este o tehnologie fiabilă pentru a ajuta speakers-ii (prezentatorii) să se simtă încrezători pe scenă. Folosind tehnologii precum Logitech Spotlight, prezentatorii se pot concentra liniștiți asupra discursului lor și livra în continuare ideile ce trebuie împărtășite” a declarat Lisa Choi Owens head of global partnerships din cadrul TED.

  De asemenea, Logitech Spotlight se poate conecta instantaneu prin intermediul receptorului USB sau a tehnologiei Bluetooth Smart. Acesta este un dispozitiv plug-and-play, fiind compatibil cu majoritatea aparatelor și cu cele mai cunoscute aplicații de prezentare, de pe piață. În plus, Logitech Spotlight este dotat cu o funcție inteligentă de reîncărcare – un minut de încărcare oferă trei ore de utilizare – astfel încât orice utilizator al său nu va fi prins cu garda jos.

  Logitech și TED intenționează să lanseze o căutare la nivel mondial pentru aspiranții în comunicare care vor fi invitați să participe la Spotlight Presentation Academy de la Teatrul TED din New York. Înarmați cu câte un presenter Spotlight, participanții vor avea posibilitatea de a lucra cu experți din domeniu pentru a îmbunătăți abilitățile lor de prezentare. Prin acest program, cele două companii urmăresc să inspire și să sprijine comunitățile de prezentatori și speakers-i (prezentatori) din întreaga lume. Mai multe detalii cu privire la aceasta căutare și selecție vor fi anunțate în săptămânile următoare.

  Disponibilitate

  Logitech Spotlight Presentation Remote este disponibil începând de astăzi de la Logitech și Apple la un preț recomandat de 119 euro. În curând, presenterul ‘Spotlight Plus’ va oferi utilizatorilor timp de șase luni, acces la Prezi for Business împreuna cu o garanție pe o perioadă de valabilitate de trei ani.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.