More

  Orange, Vodafone şi Telekom susţin protestatarii din Piaţa Victoriei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este pentru prima dată în istoria protestelor de stradă din România când operatorii de telefonie mobilă prezenţi pe piaţă vin în sprijinul unor manifestaţii paşnice de stradă. Unii ar putea numi acest lucru o bună strategie de PR, în vreme ce alţii sunt mulţumiţi că reţeaua operatorului la care sunt abonaţi funcţionează în parametri normali.

  Primul operator de telefonie din România care a venit în sprijinul protestatarilor români din faţa Guvernului a fost Orange, care a pus la bătaie echipamentul tehnic necesar prin care a încercat să faciliteze accesul protestatarilor la semnal încă din seara de 1 februarie 2017.

  Ulterior, s-a alăturat şi operatorul de telefonie mobilă Vodafone, iar în cele din urmă, cel de-a treilea mare operator de telefonie mobilă din ţară, Telekom Romania a fost nevoit, pe fondul creşterii semnificative a traficului de mobil, care a depăşit în anumite intervale de timp de 15 ori nivelul traficului dintr-o zi obişnuită, să trimită echipele tehnice Telekom în teren.

  Potrivit News.ro care a contactat Telekom Romania: „În acest moment reţelele 3G şi 4G au o capacitate crescută cu peste 165%. De asemenea, aseară a fost trimisă în zonă o unitate de telefonie mobilă şi va rămâne acolo şi în următoarele zile”.

  Pe de altă parte, în toate celelalte oraşe din România, reţeaua Telekom se pare că nu a înregistrat perioade de congestie.

  Carmen Dan, Ministrul de Interne, a declarat că la protestele care au avut loc miercuri faţă de OUG privind modificarea codurilor penale au participat 200.000 de persoane, cea mai mare prezenţă înregistrându-se la Bucureşti, Cluj, Sibiu, Timişoara, Braşov, Iaşi, Craiova, Baia Mare şi Constanţa. Numai în capitală se pare că au protestat mai bine de 100.000 de români.

  Foto: Răzvan Mitroi

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.