Vodafone are o ofertă foarte bună la Samsung Galaxy S7 în luna februarie

Mădălina Gănescu
- 10.02.2017, 11:24 în Smart
0

SHARES

Vodafone te invită să te îndrăgosteşti de un nou telefon în luna iubirii. Am fost curioasă să aflu cu ce surprize vine operatorul de Valentine’s Day şi trebuie să recunosc că ofertele sunt destul de atractive.

Din toate sugestiile de abonamente şi telefoane din oferta Vodafone de Valentine’s Day, singura care mi-a atras atenţia a fost chiar recomandarea operatorului de telefonie mobilă: Samsung Galaxy S7 la care primeşti un pachet de accesorii cadou.

Acest pachet de accesorii include o boxă bluetooth şi un încărcător wireless. Dacă e să ne uităm la reducerea aplicată telefonului, aceasta nu este foarte mare, vorbim doar de 50 euro câştig, pentru că în rest condiţiile rămân neschimbate la abonament.

Dar, faptul că primeşti o boxă bluetooth şi un încărcător wireless cadou, cred că este o afacere profitabilă, mai ales pentru că accesoriile ajung undeva la 80 – 100 euro la preţ.

Aşadar, dacă aveai în plan să îţi achiziţionezi un Samsung Galaxy S7 în această perioadă, poate că te-ar ajuta oferta Vodafone. Desigur, asta în cazul în care nu cumva vrei să aştepţi până când se lansează Samsung Galaxy S8 la finalul lunii martie, iar ofertele la Galaxy S7 vor fi şi mai bune decât găsim acum pe piaţă.

Vodafone mai are o serie de reduceri de Valentine’s Day pe care le puteţi consulta în pagina dedicată campaniilor de pe site-ul operatorului.

Ar mai fi de menţionat că promoţia este valabilă în perioada 9 – 26 februarie 2017, exclusiv online, pentru persoane fizice, la achiziţia sau reînoirea unui abonament pe 2 ani.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!