More

  Ce găsim la Telekom Romania în oferta din februarie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  „Tehnologia evoluează, dragostea se adaptează”, spune Telekom România în noua campanie din luna iubirii. Ne-am gândit să dăm o raită pe site-ul operatorului să vedem ce surprize găsim în februarie, atât pentru ea, cât şi pentru el.

  Telekom Romania promite super-reduceri sau cadouri la alegere. La un pachet TV, net sau voce, abonaţii Telekom au posibilitate să primească un cadou la alegere. Aşa cum vei observa, sunt puse la bătaie telefoane, accesorii şi carduri cadou pentru achiziţionarea produselor de pe germanos.ro, ca de altfel şi reduceri de până la 80% la abonament nou sau la prelungirea vechiului abonament.

  Telekom vine cu oferte de telefoane pentru el, dar şi pentru ea, dar trebuie precizat că preţurile acestora sunt valabile doar dacă optezi pentru un abonament Complete XL pe 24 de luni, la preţul de 24,74 euro/lună (aproximativ 110 lei/lună timp de 2 ani).

  O ofertă destul de atractivă este şi cea pentru televiziune, unde primeşti de la 50% reducere în primele 6 luni la abonament, până la cadouri în valoare de 300 – 400 lei. Pachetele fix+mobil+cadou la alegere sunt şi ele destul de tentante şi poate că ar merita să le consultaţi luna aceasta.

  Când am accesat site-ul Telekom, am primit chiar şi un mesaj prin care eram notificată că mă pot bucura de reducere de 50% în primele 6 luni la comanda online. Pentru mai multe detalii însă, trebuie să introduci datele persoanale, pentru ca un reprezentant Telekom să te contacteze.

  Dacă te-a atras una dintre ofertele Telekom din luna februarie, spune-ne în secţiunea de comentarii de mai jos ce pachet ai ales şi de ce.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.