Huawei P10 şi Watch 2 vor fi lansate la MWC 2017

Mădălina Gănescu
- 14.02.2017, 12:46 în Smart
0

SHARES

Android Authority anunţă că producătorul chinez Huawei va lansa smartphone-ul flagship Huawei 10 şi smartwatch-ul Huawei Watch în cadrul evenimentului pe care îl va susţine la Mobile World Congress 2017 în Barcelona, Spania, în data de 26 februarie.

Confirmarea informaţiilor de mai sus reiese dintr-un video teaser, pe care îl puteţi viziona mai jos, şi care indică prezenţa unei lentile de cameră Leica şi cel mai probabil a unui design nou, luxos.

În plus, zilele trecute, Richard Yu, director Huawei Mobile, a publicat o imagine teaser pe Weibo, însoţită de hashtag-ul #HuaweiWatch2 şi #MWC2017.

Forografia nu ne oferă prea multe informaţii cu privire la noul smartwatch, dar postarea publicată pe platforma chineză pare să confirme faptul că gigantul va introduce într-adevăr ceasul inteligent Huawei Watch 2 în cadrul Mobile World Congress 2017, cel mai mare eveniment de tehnologie ce va avea loc în Barcelona, Spania, în intervalul 27 februarie – 3 martie 2017, la care vom participa şi noi.

Huawei a confirmat deja că va susţine un eveniment de presă în cadrul MWC 2017, duminică, 26 februarie.

Suntem cu ochi pe al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume şi vă ţinem la curent cu privire la produsele inteligente pe care are în plan să le lanseze anul acesta.

Huawei P10 şi P10 Plus: Zvonuri de ultim moment legate de preţ şi specificaţii

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!