More

  UNBOXING ADATA XPG Flame DDR4 16GB

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ADATA® Technology ne-a oferit un modul de memorie DDR4 XPG Flame de 16GB pentru teste.

  Extinderea opțiunilor de performanță DDR4 pentru utilizatorii de desktop

  Urmând lansarea celor mai bine vândute memorii, XPG Z1 DDR4 și a XPG Dazzle LED DDR4, XPG Flame reprezintă o opțiune atractivă pentru gameri și overclock-eri. Cu un radiator subțire și elegant, modulele U-DIMM XPG Flame încorporează o placă de circuite integrate (PCB) în 10 straturi și 56,7 grame de cupru. Toate acestea asigură performanțe stabile și o durată mare de viață în orice situație, de la cele mai solicitante jocuri și până la cel mai competitiv overclocking și teste comparative.

  Frecvențele standard variază între 2400MHz și 3000MHz, alimentate de la 1,2V la 1,35V. Viteze mai ridicate sunt posibile datorită chip-urilor, circuitelor și a plăcii de circuite integrate (PCB), toate fiind construite numai din materiale premium. Faptul că aceste memorii suportă Intel XMP 2.0 oferă utilizatorilor mai multe modalități de a accesa funcțiile de overclocking, inclusiv direct din sistemul de operare, în locul setărilor mai complexe din BIOS.

  Primele memorii XPG de gaming pentru notebook-uri și PC-uri compacte

  Lansarea XPG Flame reprezintă un moment important, fiind practic debutul memoriilor XPG în format SO-DIMM. Deoarece notebook-urile actuale oferă experiențe de gaming similare cu cele regăsite pe multe desktop-uri, cererea pentru calitate de top, memorii rapide DDR4 pentru notebook-uri, Ultrabook-uri și PC-uri compacte este într-o continuă creștere. XPG Flame satisface această nevoie cu module alimentate la 1,2V și viteze suportate între 2400MHz și 2800MHz. Cu o placă de circuite intregate neagră, modulele XPG Flame SO-DIMM au același aspect subțire și elegant precum varianta U-DIMM și sunt la fel de pregătite pentru cele mai solicitante jocuri, overclocking și teste comparative.

  Din păcate, sistemul de test pe care îl avem în acest moment este DDR3, dar în curând vom avea un nou sistem de test care ne va permite realizarea unui review complet.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.