More

  WhatsApp anunţă o nouă funcţie numită Status

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp tocmai a anunţat o nouă funcţie numită Status care are la bază acelaşi rol precum Stories de la Snapchat sau Instagram Stories, doar că aceasta primeşte în plus criptare completă.

  Update-ul WhatsApp este disponibil pe Android, iOS şi Windows Phone şi are rolul de a adăuga mai multă funcţionalitate. Precum Snapchat Stories, funcţia Status din WhatsApp permite utilizatorilor să împărtăşească fotografii şi video-uri cu prietenii şi acele imagini vor dispărea după o scurtă perioadă de timp.

  Spre deosebire de Stories, echipa WhatsApp pretinde că orice conţinut împărtăşit prin intermediul Status se bucură de end-to-end encription, lucru ce ar trebui să determine utilizatorii să fie mai puţini îngrijoraţi cu privire la securitate.

  Aşa cum bine ne aducem aminte, Instagram a lansat Stories în 2016, funcţie ce are aproximativ acelaşi rol cu Status de la WhatsApp şi Snapchat Stories. Potrivit specialiştilor, respectiva lansare a afectat utilizarea per total a Snapchat. Cifrele arată că rata de creştere a Snapchat a scăzut de la 17.2% în al doilea trimestru al anului 2016 la 3.2% în cel de-al patrulea trimestru al aceluiaşi an, iar asta din cauza lansării Instagram Stories.

  Această nouă funcţie a WhatsApp ar putea, de asemenea, să afecteze creşterea pentru Snapchat. Potrivit TechCrunch, WhatsApp are în prezent 1.2 miliarde de utilizatori activi lunar, care trimit aproximativ 60 de miliarde de mesaje pe zi. Aceste cifre includ 3.3 miliarde de fotografii, 760 milioane de video-uri şi 80 de milioane de GIF-uri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.