DeviceHub.net lansează o soluţie inteligentă de citirea a contoarelor de energie termică | NOOBZ.RO

DeviceHub.net lansează o soluţie inteligentă de citirea a contoarelor de energie termică

NoobZ
- 21.02.2017, 11:43 în Evoluţie
0

SHARES

DeviceHub.net lansează o soluție de telecitire pentru contoare inteligente dotate cu interfață M-Bus și este pregătit să atace segmentul business. Soluţia de Smart Metering înlocuieşte citirea manuală a contoarelor de energie termică facilitând adopţia contoarelor inteligente la scară largă.

Cei mai mari beneficiari ai soluției oferite de DeviceHub.net sunt companiile furnizoare de energie electrică și gaze, companiile care dețin sau au în administrare clădiri, constructori și integratori de sisteme de automatizare și management inteligent al energiei.

Cel mai mare beneficiu îl reprezintă pentru companii eliminarea costurilor asociate citirii manuale lunare ale contoarelor. Soluția de telecitire DeviceHub.net înregistrează consumul de energie individual sau pe grupuri predefinite, iar la intervale de o oră sau mai puțin, comunică aceste informații cel puțin zilnic pentru monitorizare și facturare.

“Întotdeauna am căutat o cale să simplificăm (lucrurile) complicat de realizat sau înțeles. Soluția de Smart Metering pe care o propunem asigură adopția rapidă a contoarelor inteligente.”, a spus Ionuț Cotoi, CEO DeviceHub.net.

2017 este anul în care România începe instalarea la scară a contoarelor inteligente, înlocuind astfel citirea manuală.

Mai mult decât atât, conform unei inițiative legislative depuse în Senat (sursa aici), care modifică și completează Legea energiei și gazelor naturale nr. 123/2012, companiile furnizoare de energie electrică și gaze naturale ar putea fi obligate la citirea lunară a contoarelor, ceea ce ar însemna un cost uriaș pentru companii.

Platforma oferă numeroase beneficii pentru companiile care gestionează un număr mare de consumatori, fiind soluția perfectă pentru o instalare rapidă și fiabilă.

Misiunea DeviceHub.net este aceea de a schimba lumea computerelor, felul în care oamenii relaționează cu termenul Internet of Things și de a îmbunătăți modul în care aplicațiile Internet of Things vor fi construite în viitor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!