0

SHARES

LG G6 va avea un design complet din metal

Mădălina Gănescu
- 21.02.2017, 15:30 în Smart

În ultima perioadă au tot circulat în mediul virtual imagini cu ceea ce pare a fi LG G6. Unele fotografii ilustrază un smartphone flagship cu design din sticlă şi metal, la fel ca Samsung Galaxy S7, în vreme ce altele prezintă un dispozitiv cu design complet din metal.

Cele mai recente imagini însă, au adus în prim-plan doar versiunea G6 complet din metal, deşi nu a fost claridicat niciun moment dacă materialul este sticlă sau metal.

LG a creat o pagină specială de tease pentru G6, în care a publicat o scurtă descriere a ceea ce am putea aştepta de la noul telefon: „Ce se află pe lista ta cu dorinţe pe 2017? Design rezistent la apă? O cameră care să capteze totul dintr-o dată? LG G6 le are pe toate şi se lansează în curând! Învaţă mai multe despre funcţiile sale uimitoare, precum designul subţire, complet din metal şi senzorul de amprentă deosebit ca de altfel şi alte detalii premium la nivel de design. Înscrie-te astăzi pentru ştiri de ultimă oră şi informaţii cu privire la data de lansare, specificaţii şi multe altele despre LG G6 şi vizionează cum toate dorinţele devin realitate. Descoperă cel mai nou smartphone flagship LG G6 pentru 2017.”

Astfel, judecând doar după descrierea de pe site-ul oficial LG, se pare că G6 va avea fără doar şi poate un design complet din metal. Din păcate, teaser-ul nu menţionează nimic cu privire la încărcarea wireless, deşi s-a tot zvonit despre asta în ultima perioadă.

Echipa Noobz participă la Mobile World Congress 2017 şi vă ţine la curent cu noutăţile în materie de tehnologie de la faţa locului. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!