More

  Samsung Galaxy Note 7 ar putea reveni recondiţionate şi cu o altă baterie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Auzisem pentru prima dată zvonul că Note 7 ar putea fi relansat cu o nouă baterie în luna decembrie a anului trecut. Dar, pentru că oficialii Samsung nu au confirmat nimic în cadrul evenimentelor de presă organizate de atunci, am dedus că phablet-ul este de domeniul trecutului şi nu trebuie să privim decât către Galaxy S8 şi Note 8.

  Totuşi, un nou zvon trezeşte noi gânduri, cum că Note 7 va fi lansat din nou, de data aceasta cu o altă baterie şi cu o serie de îmbunătăţiri. Cel puţin, asta arată un site de ştiri sud-coreean, The Korean Economic Daily, care mai adaugă faptul că smartphone-urile ar putea fi relansate în luna iunie.

  Samsung a retras de pe piaţă Galaxy Note 7 de 2 ori în luna septembrie anul trecut, dar cea de-a doua retragerea a fost una definitivă, pentru că, în urma investigaţiilor companiei şi ale organelor statului, s-a dovedit că Note 7 avea o problemă de fabricaţie care ar fi putut pune în pericol utilizatorii.

  Aşa cum bine ne aducem aminte, bateriile Note 7 se supraîncălzeau şi explodau din cauza modului defectuos în care au fost construite de producătorul de la care îţi achiziţiona Samsung componentele.

  Acum, se pare că Samsung va înlocui bateriile de 3500 mAh cu unele de „3000 până la 3200 mAh”, potrivit publicaţiei sud-coreene, iar terminalele vor fi comercializate pe pieţe precum India şi Vietnam. Astfel, Samsung ar putea recupera din pierderile înregistrate în urma retragerii definitive de pe piaţă a Galaxy Note 7.

  Samsung nu a confirmat oficial acest zvon, dar aşa cum ne aducem aminte din conferinţa de presă în care DJ Kon a făcut publice rezultatele investigaţiei interne Note 7, s-au adus în discuţie „Posibile opţiuni care pot minimiza impactul pe care retragerea de pe piaţa a Note 7 l-ar putea avea asupra mediului înconjurător”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.