Samsung Galaxy S8: O nouă imagine confirmă toate zvonurile

Mădălina Gănescu
- 21.02.2017, 13:58 în Smart
0

SHARES

O nouă fotografie cu Samsung Galaxy S8 circulă pe internet, iar de data aceasta, se pare că majoritatea zvonurilor existente până acum se adeveresc. Aşa cum putem observa, smartphone-ul nu mai are butonul fizic de home pe faţă, ceea ce înseamnă că cel mai probabil scannerul de amprentă va fi într-adevăr mutat pe spate.

Display-ul va fi curbat, iar marginile aşa cum se poate observa sunt extrem de subţiri. Din imaginea de astăzi ni se confirmă faptul că Galaxy S8 vine cu port USB Type-C şi mufă jack de 3.5 mm în partea de jos, unde este implementat şi speakerul.

Se pare că, Samsung Galaxy S8 va fi primul smartphone flagship care va primi procesor Qualcomm Snapdragon 835 şi cel mai probabil va exista şi versiunea de S8 cu proceson Exynos 9 de la Samsung, căruia gigantul i-a făcut un tease ieri pe Twitter.

Samsung nu va fi singura companie care va anunţa un smartphone fără margini anul acesta. LG se pare că va opta pentru un design asemănător în cazul G6, pe care urmează să îl lanseze în data de 26 februarie.

Cât despre lansarea Samsung Galaxy S8, pentru moment nu s-a confirmat nimic. Ştim doar că, potrivit lui Evan Blass, flagship-ul va fi anunţat în data de 29 martie 2017 în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York, iar începând cu mijlocul lunii aprilie va fi deja disponibil la vânzare pe mai multe pieţe din lume.

Duminică, 26 februarie, echipa Noobz va participa la evenimentul Samsung ce va avea loc în Barcelona, înainte de începerea celui mai mare congres de tehnologie din lume, Mobile World Congress 2017, aşa că vă ţinem la curent cu toate noutăţile. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

Zvonuri despre Samsung Galaxy S8

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!