More

  Huawei a lansat Huawei P10 și P10 Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei a lansat astăzi Huawei P10 și Huawei P10 Plus, în cadrul unui eveniment de presă pre-MWC 2017. Noile smartphone-uri integrează noi camere Leica, cu funcții inovatoare pentru realizarea imaginilor de tip portret și o cameră frontală Leica pentru selfie-uri. Odată cu lansarea modelelelor Huawei P10 și P10 Plus, Huawei a prezentat și noul smartwatch Huawei Watch 2 și Porsche Design Huawei Smartwatch.

  Noile dispozitive Huawei din seria P includ:

  > Leica Dual-Camera 2.0 pentru Huawei P10 și Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition pentru Huawei P10 Plus, incluzând portrete artistice datorită detecției faciale 3D, iluminării dinamice, portrait enhancements, efectului bokeh natural, tehnologiei Huawei Hybrid Zoom, precum și prima cameră foto frontală Leica din lume cu un senzor nou, mai luminos, și o apertură mai mare, pentru autoportrete uimitoare;
  > Culori în trend și design modern, inclusiv folosirea pentru prima oara în industrie a tehnicii de finisare Hyper Diamond-Cut și variante de culoare, create în urma parteneriatului cu Institutul Pantone Color;
  > Procesorul Kirin 960, tehnologia Huawei Ultra Memory, noua interfață EMUI 5.1 și sistemul de antene 4×4 LTE MIMO și 2×2 Wi-Fi MIMO pentru performanțe de neegalat.

  Camera Huawei P10 și P10 Plus

  Camera Huawei P10 are un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți. Pentru a ajuta utilizatorii să personalizeze fotografiile surprinse, funcțiile pentru fotografia de tip portret, integrate în noile modele Huawei includ o tehnologie 3D de detectare a feței, care folosește 190 de repere de identificare detaliate, ce permit o recunoaștere mai precisă a trăsăturilor feței. Identificarea facială reprezintă elementul de bază al iluminării dinamice și al îmbunătățirii portretelor.

  Cu ajutorul unui algoritm nou pentru stabilirea profunzimii de câmp, efectul bokeh creează culori mai clare, mai detaliate și mai vii, în timp ce fundalul imaginilor rămâne neclar sau out-of-focus. Efectul de bokeh este disponibil pentru modurile RGB și monocrom, iar focalizarea poate fi schimbată după ce imaginea a fost surprinsă.

  Camera frontală Leica include o apertură F/1.9 și un senzor complet nou care captează mai multă lumină. Funcțiile pentru portrete sunt de asemenea disponibile în cazul camerei frontale de 8MP pentru selfie-uri excepționale. Mai mult, Huawei P10 si Huawei P10 Plus detecteată automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.

  Huawei P10 Plus integrează sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care include noi lentile Leica SUMMILUX-H cu o apertură F/1.8. Aceste lentile versatile captează close-up-uri clare, instanee în mișcare și mai multă lumină în condiții de iluminare scăzută.

  Dezvoltat în colaborare cu GoPro, Huawei P10 si Huawei P10 Plus integrează opțiunea Highlights, un tool online de editare care creează clipuri video dinamice, din imaginile și conținutul video al utilizatorilor, cu efecte de tranziție și coloane sonore.

  Design-ul reprezentativ al seriei P cu detalii în trend

  Cu un nivel al prelucrării finisajelor nemaiîntâlnit în industrie, Huawei P10 reprezintă o capodoperă de design, atât la interior, cât și la exterior. Astfel, echipa de design Huawei a utilizat pentru prima oara în industria smartphone-urilor tehnica de finisare Hyper Diamond-Cut, în plus față de procesul de șlefuire obișnuit și finisajul de tip high-gloss.

  Huawei P10 și P10 Plus sunt de asemenea disponibile într-o selecție de culori unice, ca urmare a primului parteneriat încheiat cu Institutul Pantone Color, liderul global în materie de culoare. Prin combinarea dintre expertiza în materie de tehnologie și design contemporan, pe care Huawei o deține, și reputația Institutului Pantone Color, cu privire la paletele de culori deosebite obținute, două culori noi au fost create, pentru a reflecta personalitatea consumatorului contemporan și pentru a impune noi tendințe piață dispozitivelor mobile. Dazzling Blue și culoarea Pantone a anului 2017, Greenery, au fost create de Institutul Pantone Color și optimizate de Huawei, pentru a crea un finisaj atrăgător cu efecte de strălucire intense.

  Finisajul obținut prin tehnica Hyper Diamond Cut va fi disponibil pentru variantele de culoare Dazzling Blue si Dazzling Gold. Modelele în variantele de culoare Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black și Prestige Gold, vor fi disponibile cu un finisaj rafinat clasic, iar varianta de culoare Ceramic White va fi disponibilă cu un finisaj de tip high gloss.

  Huawei P10 este elegant și subțire, având o grosime de doar 6,98 mm. În comparație cu dispozitivele concurente ale căror camere foto ies în relief, Huawei integrează și aici semnătura seriei P, respectiv fereastră dedicată camerelor foto este situată la același nivel cu partea din spate a dispozitivului. Display-ul ambelor modele, de 5,1 inci respectiv 5,5 inci, sunt dotate cu protecție Corning Gorilla Glass 5, în timp ce Huawei P10 Plus dispune de un ecran 2K pentru și mai multe detalii.

  La finisajul metalic, ce conferă un design minimalist, rafinat modelelor Huawei P10 și P10 Plus, se adaugă senzorul de amprentă, care este acum integrat în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară. Senzorul de amprentă înlocuiește bara de navigare, ceea ce duce la vizualizarea pe ecran a unei cantități mai mari de informație.

  Performanțe hardware și software Huawei P10 și P10 Plus

  Huawei P10 și P10 Plus integrează un puternic procesor Kirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent și livrând cea mai bună performanță multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătățire de 180% a performanței și o creștere de 40% a eficienței alocării resurselor.

  Bazându-se pe interfața revoluționară EMUI 5.0, EMUI 5.1 merge mai departe datorită îmbunătățirilor UX, a optimizării performanțelor și a mai multor funcții noi. Astfel, algoritmul de învățare Machine Learning își însușește comportamentul utilizatorilor și poate anticipa gradul de utilizare a aplicațiilor, pentru a aloca și reutiliza în mod inteligent resurse sistemului.

  Cu baterii de 3200, respectiv 3750 mAh, Huawei P10 și P10 Plus suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A). Tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

  Procesorul Kirin 960 și interfața EMUI 5.1 permit o experiență de comunicare mai avansată, precum și conectivitate superioară. Huawei P10 Plus dispune de sistemul de antene 4×4 MIMO (4 antene fizice), care suportă rețele 4,5G și permite conexiuni mai stabile și mai rapide, în mai multe zone, chiar și acolo unde semnalul este slab. Ambele modele, Huawei P10 și Huawei P10 Plus, încorporează de asemenea un sistem de antene Wi-Fi MIMO 2×2 (două antene) pentru o acoperire mai bună și viteză mai mare. Pentru utilizatorii care își doresc o navigare mai precisă și mai rapidă prin intermediul hărților și a aplicațiilor, tehnologia Huawei HiGeo combină informații de tip Big Data pentru a permite detectarea locației, făcând posibilă navigarea ușoară aproape oriunde.

  Preț și disponibilitate Huawei P10 și P10 Plus

  Smartphone-urile Huawei P10 și P10 Plus vor fi disponibile începând din luna martie în 30 țări și regiuni la următoarele prețuri:
  > HUAWEI P10 64GB + 4GB – 649 euro
  > HUAWEI P10 Plus 64GB + 4GB – 699 euro
  > HUAWEI P10 Plus 128GB + 6GB – 799 euro

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.