More

  Jocul Snake este disponibil de acum pe Facebook Messenger și Nokia 3310

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pregătiţi-vă să petreceţi şi mai mult timp pe telefonul mobil, deoarece HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete, şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, a anunţat o nouă versiune a acestui joc celebru, Snake for Messenger, ca parte a platformei Instant Games de la Facebook.

  Faimosul joc îşi va croi drum şerpuind înapoi în inimile oamenilor şi este proiectat pentru a fi jucat cu grupuri de prieteni, ceea ce îl face şi mai atractiv decât a fost până acum.

  Jocul Snake a fost lansat pentru prima dată pe dispozitivele mobile Nokia la sfârşitul anilor 90, iar de atunci a apărut pe mai bine de 400 de milioane de telefoane. Utilizatorii nu vor mai fi nevoiţi să-şi caute vechile terminale pentru a retrăi o experienţă nostalgică, deoarece HMD Global invită acum întreaga lume să se unească prin intermediul acestui joc gratuit şi să-şi provoace prietenii la joc, folosind platforma Instant Games de la Facebook.

  Păstrând caracterul jocului original, jucătorii vor deplasa şarpele pe ecranul telefonului, înşfăcând mere şi insecte pe drum pentru a aduna puncte. Cu cât mănâncă mai mult, cu atât şarpele creşte mai mare, devenind tot mai dificil de controlat. Jocul are şase nivele, fiecare cu aspect şi înfăţişare a şarpelui diferite. Jucătorii pot alege între trei viteze de joc; cu cât viteza este mai mare, cu atât creşte scorul înregistrat. În plus, prietenii, fie în confruntări unu la unu, fie în grup, pot vedea cine are cel mai mare scor pe tabelă prin adăugarea unui element de competiţie amicală.

  Pekka Rantala, Chief Marketing Officer HMD Global, a spus: „Jocul Snake a fost cel mai popular joc din istoria telefoanelor Nokia; de fapt, adevărata origine a jocurilor mobile poate fi descoperită la un terminal Nokia lansat în 1997. Jocul a rămas extrem de popular până în zilele noastre, nu numai pentru că generează un puternic sentiment de nostalgie, ci pentru că el s-a constituit în prima experienţă de gaming mobil pentru mulţi consumatori.

  Oportunitatea de a intra în parteneriat cu Facebook, platforma care a definit de una singură peisajul social media la scară globală, este o ocazie incredibilă. Am fost cu adevărat emoţionaţi să lucrăm alături de Facebook pentru a renaşte Snake într-un format modern, adresat unei audienţe globale. Sperăm ca în noul lui format, jocul să unească oamenii din întreaga lume şi să provoace la fel de multă bucurie jucătorilor ca prima dată când a apărut pe piaţă.”

  Laurens Rutten, fondator şi CEO CoolGames, firma care a dezvoltat Snake pe platforma Instant Games, a spus: „A fost o mare onoare ca studioul nostru să poată contribui la o relansare a unui joc atât de celebru, care a modelat industria jocurilor mobile.”

  O versiune refăcută a jocului Snake va fi, de asemenea, preinstalată pe noul telefon Nokia 3310, o versiune atractivă şi modernă a unuia din cele mai bine vândute telefoane din istorie, fapt care va face revenirea jocului Snake şi mai emoţionantă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.