More

  Google lansează Meet, o aplicație de videoconferință

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google lansează o nouă aplicație, de această dată pentru videoconferințe, iar targetul este mediul de afaceri.

  Aplicația Meet permite utilizatorilor G Suite să efectueze apeluri video la calitate HD. În primă fază, Meet este disponibilă printr-o aplicație Web și o versiune iOS. Google nu a menționat când va fi disponibilă aplicația și pentru dispozitivele Android.

  Aplicația web permite utilizatorului să intre într-o conversație prin introducerea unui cod, dar nu permite crearea unei videoconferințe. Totul se realizează în funcție de întâlnirile programate pe aplicația de Calendar.

  Cu toate acestea, aplicația pentru iOS oferă posibilitatea de formare a numerelor de telefon, pentru cei care nu pot accesa transmisiunea video, iar aplicația are integrare cu Gmail și Google Calendar.

  Este o aplicație care se dorește a intra în competiție directă cu alte soluții precum Skype sau GoToMeeting. Faptul că aplicația are integrare cu alte soluții oferite prin G Suit înseamnă că va avea un cost acoperit de abonamentul lunar pe care utilizatorii oricum îl plătesc pentru a folosi suita.

  Este o strategie foarte bună a companiei Google pentru a oferi soluții complete, integrate, pentru utilizatorii săi corporate, care se concretizează în peste 3.000.000 de companii care au apelat la serviciile oferite de Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.