More

  Lenovo va folosi din nou brandul Motorola și la renunța la ”Moto by Lenovo”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne aducem aminte că în 2016, Lenovo a decis să renunțe la utilizarea brandului Motorola și să redenumească seria de telefoane cu ”Moto by Lenovo”. Anul acesta, în cadrul Mobile World Congress, potrivit CNET, Președintele Motorola, Aymar de Lencquesaing , a decis să se întoarcă la utilizarea numelui Motorola, pentru că acum ”e mai clar modul în care trebuie să se prezinte”, lucru pe care aparent Lenovo nu l-a știut de anul trecut.

  Astfel, avem încă o dată certitudinea că brandul și numele Motorola este mult mai cunoscut și mai apreciat în industria de dispozitive mobile decât Lenovo, care s-a afirmat mai degrabă pe piața de PC-uri.

  Cel mai probabil, compania Lenovo va continua să folosească brandul Motorola pentru vânzarea smartphone-urilor, inclusiv a dispozitivelor Moto Z, împreună cu accesoriile Moto Mods. Lenovo se pare că dorește să introducă sau să re-introducă numele Motorola în mai multe țări, inclusiv în China, unde Lencquesaing spune că numele Lenovo și brandul Zuk vor fi eliminate pentru produsele smartphone.

  Planul companiei este să extindă distribuția de telefoane Moto Z la cât mai mulți operatori de telefonie mobilă. În acest moment, singurul operator din Statele Unite ale Americii care vinde seria Moto Z este Verizon, iar Motorola vinde versiuni deblocate care pot fi folosite la diferiți operatori.

  Mobile World Congress 2017 a adus într-adevăr în discuție trendul ”tot ce e vechi este nou din nou”, iar asta am putut observa inclusiv la BlackBerry, cât și la Nokia prin HMD Global. Acum, o dată cu afirmațiile Președintelui Motorola, Aymar de Lencquesaing, vedem că Lenovo are de gând să se alinieze, de asemenea, tendințelor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.