More

  „Moto by Lenovo” înlocuieşte „Motorola” pe linia high-end

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefoanele produse de Motorola nu vor mai fi lansate pe piaţa de dispozitive mobile purtând denumirea companiei.

  Numele Motorola nu va dispărea în totalitate, dar brandul Motorola va dispărea cu siguranţă. Potrivit CNET, Motorola va continua ca divizie sub Lenovo, iar următoarele dispozitive ce vor fi lansate vor purta denumirea „Moto”, nu „Motorola”.

  Cel mai probabil, vei vedea în continuare logo-ul tradiţional „M” pe smartphone-uri, dar Lenovo îşi câştigă, de asemenea, un loc, pentru că va fi folosită sintagma „Moto by Lenovo”, potrivit celor precizate de Roger Cheng de la CNET.

  Citeşte şi: iPhone 7: Primele imagini şi informaţii care confirmă că Apple schimbă designul

  Motorola nu va dispărea cu adevărat, de fapt, compania va adăuga „Moto by Lenovo” pe smartphone-urile high-end, iar telefoanele pentru buget redus vor fi grupate sub brandul „Vibe”.

  „Motorola Mobility continuă să existe ca şi companie Lenovo şi este motorul ingineresc şi de design pentru toate produsele noastre mobile. Totuşi, pentru brandingul produselor noastre, vom utiliza o strategie de marketing duală în ceea ce priveşte smartphone-urile şi dispozitivele portabile şi vom folosi Moto şi Vibe la nivel global. Motorola nu a mai fost folosit pe produsele noastre de la lansarea Moto X în 2013”, se arată într-un comunicat Motorola.

  Deşi ar putea părea că schimbarea s-a produs din senin, dat fiind faptul că Lenovo tocmai a cumpărat Motorola Mobility de la Google în 2014, nu este un lucru la care nu ar fi trebuit să ne aşteptăm, dat fiind declinul Motorola din ultimii ani.

  Citeşte şi: LG G5: Evaluare zvonuri, dată de lansare, specificaţii, preţ şi caracteristici

  Numele Motorola obişnuia să fie foarte greu în industria de dispozitive mobile, în mod special de vreme ce Motorola a fost prima companie din lume care a prezentat un prototip de telefon mobil în anul 1973. De asemenea, a fost prima companie care a scos la vânzare un telefon mobil în anul 1984.

  Motorola s-a revitalizat cu telefoanele Razr la mijlocul anilor 2000, dar este greu de spus dacă decizia companiei de a tinde spre producţia de dispozitive flagship a fost începutul sau finalul succesului.

  Potrivit Strategy Analytics, trimestrul al 3-lea al anului 2015 a poziţionat Motorola pe locul 4 pe piaţa smartphone-urilor, după Samsung, Apple şi Huawei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.