More

  @SamsungExynos prezintă un smartphone Galaxy cu modul de cameră duală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un promo Samsung pentru procesorul in-house Exynos 8895 sau Exynos 9, care va fi prezent pe Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus în mai multe regiuni din întreaga lume, sugerează că un dispozitiv din seria Galaxy, fie S8, S8 Plus sau Note 8, va oferi suport pentru cameră duală.

  Mai exact, este vorba despre suport pentru Dual ISP (Image Signal Processing), care este folosit pe smartphone-uri pentru a se ocupa de multiple funcţii legate de culori, autofocus, autoexpunere, HDR, reducerea zgomotului şi multe altele.

  Materialul promoţional arată cum funcţionează Dual ISP pe două lentile separate de cameră. Ar putea acest lucru să însemne că Samsung Galaxy S8 ar putea primi un modul de cameră duală?

  Probabil intervalul de timp până la prezentarea oficială a seriei S8 nu permite alte modificări la nivel de design şi integrare funcţii şi nu ar fi exclus ca acel modul de cameră duală să fie disponibil în cele din urmă pe phabletul Note 8, care se zvoneşte că va fi lansat undeva în a doua jumătate a acestui an.

  Până vom afla mai multe detalii cu privire la ce are în plan Samsung, recomandat este să fim oarecum sceptici cu privire la zvonurile din mediul online. Suntem cu ochii pe gigant şi vă ţinem la curent cu anunţurile pe care acesta la va face în data de 29 martie 2017 în New York, când va susţine un eveniment unboxing pentru „smartphone-ul tău”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.