More

  TAG Heuer anunţă noul smartwatch modular în data de 14 martie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TAG Heuer ar trebui să lanseze noile modele Android Wear în luna mai, dar cele mai recente zvonuri arată că utilizatorii vor fi nevoiţi să se aştepte la un nou anunţ înainte de asta, mai exact în numai o zi.

  Producătorul ce ceasuri a anunţat pe Twitter că în data de 14 martie va prezenta ceva. Teaserul este reprezentat de o imagine care ne oferă posibilitatea de a vedea cum va arăta noul dispozitiv Android Wear.

  Nu există informaţii oficiale cu privire la funcţii sau specificaţii, dar se zvoneşte că va exista un design modular ce va permite schimbare ceasului din smartwatch în mecanic, pentru ocaziile formale.

  Noul smartwatch modular de la TAG Heuer se aşteaptă să fie mai scump decât TAG Heuer Connected, al cărui preţ porneşte de la 1500 dolari.

  Compania este cunoscută pe piaţă pentru smartwatch-urile sale de lux, iar anul acesta se aşteaptă să vândă 20.000 de unităţi, un număr aproape triplu la numai 14 luni de la lansarea Connected.

  Vă ţinem la curent cu anunţurile făcute de producătorul TAG Heuer şi aşteptăm cu interes să vedem cum va arăta primul smartwatch modular, care va putea fi transformat în orice moment în ceas mecanic.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.