Samsung anunţă Bixby, asistentul virtual care va revoluţiona interacţiunea cu smartphone-ul

Mădălina Gănescu
- 20.03.2017, 18:15 în Smart
0

SHARES

Samsung a lansat asistentul virtual Bixby despre care am auzit o mulţime de zvonuri în ultima perioadă. Într-o postare de blog mai lungă, InJong Rhee, Head of R&D for Software and Services, a spus că Bixby se va deosebi de competiţie prin trei factori principali: caracter complet, conştientizare text şi toleranţă congnitivă.

Caracter complet înseamnă că Bixby va fi capabil să facă faţă mai multor task-uri. Aproape tot ce va putea face un utilizator prin atingere, Bixby va fi capabil de asemenea să facă. Scopul este de a elimina impracticabilitatea care are loc atunci când utilizatorii nu ştiu ce poate sau nu poate fi realizat prin comenzi vocale.

Conştientizarea textului înseamnă că Bixby va înţelege tot ce se întâmplă în aplicaţie şi va fi capabil să asiste utilizatorii în orice moment. În plus, sistemul va fi capabil să realizeze atât comenzi convenţionale prin atingere, cât şi comezi vocale, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor avea posibilitatea să îi dea sarcini asistentului Bixby prin două mijloace.

Toleranţă cognitivă înseamnă că Bixby va fi capabil să lucreze cu informaţii incomplete sau imprecise care vin sub formă de comenzi din partea utilizatorilor. Când este solicitat, asistentul va răspunde prompt utilizatorilor.

Rhee a declarat pentru The Verge că Bixby este „o interfaţă inteligentă a utilizatorului, o interfaţă care empatizează”. Bixby îşi va face cel mai probabil debutul pe smartphone-ul Galaxy S8 pe care Samsung se pregăteşte să îl anunţe oficial în data de 29 martie în New York şi Londra şi în 30 martie în România.

Galaxy S8 şi S8 Plus vor prezenta butoane dedicate Bixby, iar noi aşteptăm cu nerăbdare să vă oferim cele mai noi informaţii live de la evenimentul unboxing.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!