More

  Facebook Messenger lansează funcţiile Reactions şi Mentions în aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger este în continuă schimbare. Dacă aveaţi impresia că David Marcus şi întreaga echipă Messenger au lansat o aplicaţie de mesagerie pe care ulterior o vor lăsa de izbelişte, aflaţi că lucrurile nu stau deloc aşa.

  Facebook Messenger adaugă constant mai multe funcţii care să vină în ajutorul prietenilor şi familiei când vine vorba de comunicarea cu o mai mare uşurinţă. Cea mai nouă actualizare a aplicaţiei aduce două funcţii dorite de multă vreme de utilizatori: message reactions şi mentions.

  Aş traduce termenii dacă aş şti că utilizatorii nu ştiu deja despre ce este vorba. Dar, ştim cu toţii ce sunt Reactions (reacţiile) şi ce face funcţia Mentions (menţiuni).

  Cu Message Reactions utilizatorii pot acum să reacţioneze la un mesaj privat din Messenger, exact la fel cum utilizează Reactions pe Facebook. Spre exemplu, dacă mama ta îţi trimite o fotografie cu prăjituri într-o conversaţie privată pe Messenger, poţi să răspunzi cu un emoticon care reflectă dragostea ta pentru ea.

  Facebook Messenger vine şi cu o a doua îmbunătăţire în aplicaţia de mesagerie. Este vorba despre Mentions. Aceasta permite menţionare unui prieten de pe Facebook în conversaţie. Spre exemplu, dacă eşti într-o conversaţie de grup cu o serie de colegi de la birou, poţi trimite o notificare uneia dintre persoanele despre care vorbiţi, pur şi simplu adăugând simbolul „@” în faţa numelui său, aşa cum faci când vrei să dai tag unui prieten sau unei Pagini într-o postare pe Facebook.

  Când mesajul este trimis, numele persoanei notificate va fi scos în evidenţă, iar persoana menţionată va primi un nou tip de notificare care o atenţionează că cineva discută despre ea.

  Atât Reactions, cât şi Mentions, vor rula în Facebook Messenger în zilele următoare. Pentru a verifica dacă ai aplicaţia Messenger actualizată la zi, intră în Magazin Play.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.