More

  HyperX FURY DDR4: Overcloking automat Plug and Play de până la 2666MHz

  HyperX anunță astăzi extinderea liniei de produse de memorie cu HyperX FURY DDR4, acum disponibil în mai multe culori – roșu și alb – cu frecvență de până la 2666MHz, răspunzând astfel cerinței venite din partea comunității de gaming.

  HyperX este prima companie care le oferă gamerilor memorie plug and play, continuând dezvoltarea echipamentelor de gaming de top în industrie. Memoria FURY DDR4 vine cu optimizare pentru compatibilitatea cu procesoarele din seria Intel 200 și chipset-urile X9.

  În plus, compatibilitatea memoriei FURY DDR4 cu noul procesor AMD Ryzen a fost testată în laboratoarele HyperX de către de partenerii HyperX, producători de plăci de bază.

  FURY DDR4 este cea mai populară memorie din seria DDR4, iar noile noastre produse oferă trei opțiuni de culoare, astfel că constructorii de PC-uri i specialiștii hardware își pot personaliza sau upgrada PC-ul în mai multe moduri„, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România și Bulgaria.

  Performanța HyperX Fury DDR4 completează procesoarele Intel 2, 4, 6, 8 și 10-core, asigurând editare video rapidă, randare 3D, gaming și procesare AI la mare viteză. Modulele vin cu un design elegant, low-profile, completând designul ultimelor plăci de bază de la Asus, Asrock, Gigabyte, MSI și multe altele.

  Memoria DDR4 este testată și optimizată pentru compatibilitate și overclocking. Mai multe detalii legate de compatibilitate pot fi găsite pe site-ul HyperX, sau pe paginile web ale de partenerilor HyperX, producători de plăci de bază.

  Mai multe detalii despre produsele de memorie FURY DDR4:

  » Optimizate pentru seria Intel 200 și chipset-urile X99
  » Compatibilitate testată pentru procesoarele AMD
  » Upgrade DDR4 rentabil, de înaltă performanță
  » Heat spreader elegant, low-profile, cu design FURY asimetric

  SPECIFICAȚII ȘI DIMENSIUNI

  Heatspreader:  FURY Negru, Roșu, și Alb
  Overclocking: HyperX Plug and Play
  Capacități
  » Module Single: 4GB, 8GB, 16GB
  » Kit-uri de câte 2: 8GB, 16GB, 32GB
  » Kit-uri de câte 4: 16GB, 32GB, 64GB
  Viteze de frecvență 2133MHz, 2400MHz, 2666MHz
  Latență CAS   CL14, CL15, CL16
  Voltaj 1.2V
  Temperatură de operare între 0°C și 85°C
  Dimensiuni 133.35mm x 34.04mm

  Disponibilitate și suport

  Noile module și kit-uri FURY DDR4 vor fi disponibile în toată lumea începând cu martie 2017 prin rețeaua de retail și outlet-uri e-tail HyperX. Memoria HyperX FURY DD4 vine cu garanție pe toată perioada de viață a produsului și serviciul pentru clienți și suport HyperX.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here