More

  Parteneriat McLaren-Honda – Logitech

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech devine partenerul tehnic oficial de periferice al celebrei echipe de Formula 1.

  McLaren-Honda a anunțat încheierea unui acord multianual cu Logitech, brand-ul de electronice de larg consum, care devine partenerul oficial de periferice al celebrei echipe de Formula 1.

  Logitech este unul dintre cele mai populare branduri de electronice de consum din lume, cu o puternică prezență internațională și distribuție în mai mult de 100 de țări din întreaga lume.

  Începând cu prima etapă a noului sezon de Formula 1, din Melbourne, Australia, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, branding-ul Logitech va fi prezent pe marginile cockpit-ului monopostului McLaren-Honda MCL32. Parteneriatul se integrează perfect în strategia Logitech pentru unele din segmentele principale ale brand-ului, precum computing, gaming și video.

  Această colaborare a fost posibilă datorită unor caracteristici pe care Logitech și McLaren-Honda le împart: inovațiile tehnologice care ajută oamenii să obțină mai mult și pasiunea învestită. Suntem foarte încântați să lucrăm cu o echipă emblematică și prin acest fel să expunem brand-urile Logitech și Logitech G milioanelor de fani ai Formulei 1″, a declarat Bracken Darrell, președinte și CEO al Logitech.

  Zak Brown, director executiv al McLaren Technology Group a adăugat: „Ne bucurăm să avem alături un brand de tehnologie atât de important. McLaren-Honda este o echipă ce prețuiește inovația și urmărirea neîncetată a evoluției tehnologice, iar Logitech împarte acest etos și o neîncetată dorință de dezvoltare pentru a îmbunătăți modul în care trăim. Lucrăm împreună deja la următoarele acțiuni care îi vor bucura, cu siguranță, pe fanii ambelor brand-uri”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.