More

  Facebook Messenger lansează două noi funcţii: Live Location şi Town Hall

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spuneam zilele trecute că Facebook Messenger continuă să surprindă utilizatorii cu noutăţi utile, iar astăzi aflăm că aplicaţia a primit două noi funcţionalităţi de care chiar era nevoie: LIVE Location şi Town Hall.

  David Marcus, Head of Messenger la Facebook, spune că mulţi dintre noi ne facem planuri pe Messenger care implică activitatea de a ne găsi unii pe alţii, iar astfel cei dragi nouă ştiu unde ne aflăm. Funcţia Sharing location din Facebook Messenger va ajuta, de asemenea, utilizatorii să se simtă mult mai în siguranţă în drumul lor spre casă.

  „Am depus mult timp şi efort în această funcţie pentru a ne asigura că este o experienţă încântătoare, în timpul în care este minimizat consumul de baterie până în punctul în care nici nu va trebui să te mai gândeşti la asta.”, spune Marcus.

  Funcţia Live Sharing location poate fi utilizată inclusiv în grupuri pentru ca prietenilor să le fie mult mai uşor să te găsească.

  În plus, Facebook a mai lansat funcţia Town Hall în Statele Unite ale Americii. Aceasta are rolul de a construi o comunitate angajată civic, iar acest lucru poate fi realizat, potrivit lui Mark Zuckerberg, doar prin unelte noi care să ajute oamenii să fie informaţi.

  Pentru moment, funcţia Town Hall nu este disponibilă şi pe alte continente din întreaga lume, dar cu siguranţă la un moment dat vom auzi de ea şi la noi.

  Ce părere aveţi de îmbunătăţirile pe care le aduce Facebook treptat aplicaţiei de mesagerie Messenger?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.