More

  Am testat camera de supraveghere TP-Link HD Pan-Tilt! Cine cred că are nevoie de ea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am testat în ultimele luni de zile mai multe modele de camere de supraveghere, unele accesibile, altele prea scumpe pentru ceea ce ofereau, iar concluzia în ceea ce priveşte TP-Link HD Pan-Tilt este că avem în sfârşit un dispozitiv echilibrat, la un preţ decent.

  Cele mai multe persoane pe care le-am întâlnit şi cărora am încercat să le vorbesc despre importanţa achiziţionării unui astfel de produs, mi-au spus că nu au motive pentru care să îşi filmeze casa non-stop şi la urma urmei „au mai multe datorii, decât bani în casă”. Înţeleg şi această problemă a societăţii în care trăim, dar una e una, alta e alta.

  Cine are nevoie de o cameră de supraveghere

  Am cunoscut în această perioadă destul de mulţi părinţi şi viitori părinţi care spuneau că nu au încredere în bonele copiilor sau că ar avea nevoie de o cameră de supraveghere foarte bună pentru a urmări ce face bebeluşul cât timp mai rezolvă una alta prin casă sau mai dau o fugă până la magazin.

  Am cunoscut, de asemenea, antreprenori care erau în căutare de soluţii de supraveghere la preţuri accesibile şi care să nu presupună contractarea unei firme speciale sau un contract de mentenanţă care să necesite costuri suplimentare. Mai mult decât atât, am avut de-a face cu bătrâni care au rămas singuri pentru că le-au plecat copiii la muncă în străinătate şi care se temeau pentru siguranţa lor.

  Ce concluzii am tras în toată această perioadă de testare a camerei TP-Link HD Pan-Tilt şi în urma discuţiilor cu persoanele menţionate mai sus? Niciodată un preţ nu este prea mic sau prea mare când vine vorba de linişte şi siguranţă.

  De ce TP-Link HD Pan-Tilt

  Dispozitivul de supraveghere TP-Link HD Pan-Tilt este ideal atât pentru camera bebeluşului, cât şi pentru casa bunicilor sau pentru magazinul alimentar al prietenului care s-a săturat să lucreze la patron. Iar dacă mai locuieşti şi într-o zonă din provincie unde Poliţia Română este depăşită de situaţie, iar pe la cunoscuţi sau chiar la biserică au loc din ce în ce mai des spargeri, nu poţi decât să îţi iei singur măsuri de siguranţă.

  Categoric, camera de supraveghere nu te scapă de hoţi, dar cel puţin atunci când eşti plecat de acasă, poţi urmări în orice moment cine îndrăzneşte să intre prin efracţie la tine în locuinţă.

  Pe de altă parte, se întâmplă poate să fii plecat pentru o perioadă mai lungă de timp din localitate, iar în mijlocul zilei sau nopţii să te cuprindă un dor nebun de cei de acasă. De ce să nu ai la dispoziţie o cameră e supraveghere care să îţi permită să îi vezi, să le vorbeşti, să îi auzi şi să îţi stăpâneşti neliniştea?

  TP-Link HD Pan-Tilt este o cameră de supraveghere care filmează la rezoluţie HD, 720p, la 300 de grade orizontal şi 110 grade vertical. În plus, vine cu funcţie night vision, senzori de detecţie a mişcării şi a sunetului şi un sistem de notificare prin e-mail a tuturor alertelor. Unde mai pui că dispozitivul are chiar şi un sistem audio pe 2 canale, făcându-ţi astfel comunicarea cu familia mult mai uşoră, îndeosebi pentru situaţiile în care reţeaua mobilă lasă de dorit.

  Poţi salva video-urile şi imaginile pe un card MicroSD, pe care trebuie să îl achiziţionezi separat, iar cu ajutorul aplicaţiei tpCamera App poţi accesa imaginile în timp real de oriunde te-ai afla, atât timp cât ai acces la internet.

  Ar mai fi de menţionat faptul că, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate ale TP-Link HD Pan-Tilt indicat este să ai o conexiune foarte bună la internet. Spre exemplu, dacă ştii că ai probleme cu routerul wireless sau că viteza la internet este mult prea mică, indicat ar fi întâi să te ocupi de aceste aspecte, iar apoi să îţi achiziţionezi camera. Mulţi utilizatori cred că dispozitivul prezintă o problemă şi au dat bani pe el degeaba, când de fapt în final principala problemă ar putea fi legată de conexiunea la internet.

  Preţurile TP-Link HD Pan-Tilt oscilează între 450 – 500 lei în funcţie de retailer, dar ce trebuie să ştiţi cu siguranţă este că produsul îşi merită toţi banii sau poate chiar şi mai mult, asta dacă luăm în considerare restul camerelor de supraveghere disponibile pe piaţă la această oră.

  Dacă aveţi întrebări sau sugestii cu privire la sistemele de supraveghere pentru locuinţă sau birou, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos sau pe e-mail la redactie@noobz.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.