More

  La Grand Cinema & More biletele cumpărate online vin cu reduceri de preţ şi alte surprize

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La Grand Cinema & More, biletele de film achiziționate online sau de la automatele din cinema beneficiază de o reducere de preț. Discountul se aplică și pentru biletele de film sau spectacol cumpărate prin intermediul Cinemagia și din aplicația CityILove.

  Odată ajuns la film cu un bilet cumpărat online, utilizatorul poate imprima biletul la automatele din cinema, în baza codului primit, sau poate face dovada plății direct de pe telefon, prin scanarea codului de confirmare.

  În plus, platforma de achiziție online a Grand Cinema & More permite vizitatorilor să își cumpere online nu doar biletele, ci, în premieră în România, și meniurile de savurat la film. Practic, din momentul în care decid ce film vor să vadă, își pot alege data, ora, locurile în sală, dar și unul dintre cele trei meniuri ce includ popcorn sau nachos și diverse răcoritoare sau ochelarii 3D.

  Mai mult decât atât, în cinematograf exista o casă specială pentru snackuri și răcoritoare, de unde pot ridica meniurile achiziționate online, fără a mai sta la coadă.

   „Încercăm să ținem pasul cu consumatorul nostru care trăiește dinamic și intens, vrea să se simtă cât mai bine când vine la cinema și nu are timp sau energie de pierdut. Vrem să eficientizăm timpul de dinainte de film. Cu aceste noi opțiuni de achiziție online, nu facem altceva decât să oferim o experiență cât se poate de plăcută și, dacă vreți, completă clientului nostru”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

  Serviciul este disponibil pentru toate filmele din program, care poate fi accesat pe grandentertainment.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.