More

  LG G6: Testul de durabilitate prezintă un smartphone foarte rezistent

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne aducem aminte cu toţii smartphone-ul LG G5 lansat de producător în 2016. La acel moment, a fost destul de criticat designul modular al produsului care ar fi trebuit, potrivit aşteptărilor companiei, să rupă gura târgului.

  Din păcate, LG G5 nu a avut succesul aşteptat, ba mai mult, nici măcar nu s-a ridicat la nivelul predecesorului LG G4. Iar dacă acest lucru nu era suficient, anul trecut a fost presărat cu o mulţime de cazuri de utilizatori afectaţi de un boot loop al telefoanelor LG G4, care s-a dovedit a fi de fapt o problemă de fabricaţie.

  Anul acesta, LG a lansat smartphone-ul flagship G6 în cadrul Mobile World Congress, fără prea multe surle şi trâmbiţe însă. La ceva vreme după asta, YouTuber-ul JerryRigEverything a supus dispozitivul mobil la un test. În video-ul de mai jos veţi vedea cum acesta zgârie intens dispozitivul, îl îndoaie şi chiar îl arde cu o brichetă.

  Spre deosebire de LG G5, care se îndoia foarte uşor pentru că avea o construcţie dintr-un metal care a ridicat multe semne de întrebare, LG G6 este realizat din metal pur de jur împrejur, iar spatele de această dată este din sticlă.

  Într-un videoclip anterior, Jerry a desfăcut dispozitivul G6 pentru a arăta cu exactitate ce găsim înăuntru. LG se pare că a folosit aceleaşi tehnici învăţate de la V20 pentru a stabili standardul de şoc mecanic al telefonului, deşi spatele din sticlă nu garantează niciun moment că utilizatorii nu pot avea parte de situaţii neplăcute.

  Vă invit să vizionaţi testul de rezistenţă al LG G6 realizat de Jerry, după care să lăsaţi părerile în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.