More

  eMAG deschide astăzi showroom-ul din Sibiu

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  eMAG deschide azi cel mai mare showroom din provincie, de aproape 600 de metri pătrați, la Sibiu, în zona de retail de pe strada Sibiului nr. 10, Șelimbăr, și continuă strategia de extindere în offline la nivel național.

  Noul showroom este primul inaugurat anul acesta de eMAG în afara Bucureștiului, după lansarea de luna trecută a magazinului offline din cadrul Galeriilor Titan.

  Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

  „Deschiderea showroom-ului din Sibiu, primul inaugurat anul acesta în provincie, face parte din strategia eMAG de extindere în zona de vest, pentru a fi mai aproape de și mai mulți clienți, oferindu-le cea mai bună experiență de cumpărare online și offline.

  În plus, la Sibiu, venim cu o altă premieră eMAG, showroom-ul pe care îl deschidem acum va fi transformat, din luna septembrie, în primul eMAG showroom drive. Le vom oferi astfel clienților un argument în plus să îmbine shopping-ul online și offline, iar cei care nu au mai comandat până acum vor avea încă un motiv să facă pasul spre comerțul online, pentru că le vom spori confortul.

  Clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină.” declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.
  eMAG estimează că peste 80.000 de comenzi vor fi livrate anual aici.

  Clienții care vor plasa în showroom-ul din Sibiu comenzi de minimum 2.000 de lei, în prima lună de la deschidere, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT. În aceeași perioadă, eMAG oferă în showroom-ul din Sibiu reduceri suplimentare pentru categorii diferite de produse.

  eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are două showroom-uri proprii în Capitală și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești, și încă 202 puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.