More

  Samsung şi Apple încheie un contract de 9 miliarde de dolari pe 2 ani de zile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple şi Samsung ar putea încheia un contract pe o perioadă de doi ani de zile pentru producţia de display-uri OLED ce vor fi utilizate în producţia iPhone 8. Valoarea totală a acestui contract se va ridica, se pare, la 9 miliarde de dolari.

  Surse din presa externă, precum Chosun Biz, ET News şi DigiTimes, vorbesc despre termenii unui nou contract pe baza căruia Samsung ar trebui să livreze Apple între 70 – 92 milioane de display-uri OLED numai în 2017.

  Aşa cum bine ştim deja, Apple a ales drept furnizor competitorul său din Coreea de Sud, pentru producţia display-urilor OLED de care are nevoie pentru cea de-a 10-a aniversare a smartphone-ului iPhone.

  Ultimele informaţii arată că Samsung investeşte 9 miliarde de dolari pentru a extinde producţia OLED în urma unei comenzi de 70 milioane de display-uri curbate solicitată de Apple.

  Dacă cifrele sunt corecte, acest lucru ar putea însemna că aproximativ 40% dintre iPhone-urile ce vor fi lansate în 2017 vor veni cu display-uri OLED. Apple este aşteptată să doboare orice record de vânzări cu noul smartphone, iar analiştii în domeniu spun că gigantul din Cupertino va reuşi să livreze aproximativ 100 de milioane de unităţi ale noului model între septembrie şi finalul anului calendaristic.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.