NoCry sunt mănuşile rezistente la tăieturi de cuţit de care ai nevoie

Mădălina Gănescu
de - acum 7 luni în Gadgets

Indiferent cât de multă experienţă ai avea în bucătărie, cu siguranţă la un moment dat te-ai tăiat la deget sau chiar la mână. Poate când curăţai un peşte sau când tocai ceapa mărunt pentru ciorbă, dar sigur ai păţit asta măcar o dată.

Ei bine, se pare că cineva s-a gândit deja cum să vină în ajutorul gospodinelor. Este vorba despre Raino Raasuke, care a lansat mănuşile complet rezistente la tăieturi, NoCry.

Aceste mănuşi schimbă standardele siguranţei în timpul pregătirii ingredientelor pentru anumite tipuri de mâncare şi sunt ideale de utilizat mai ales dacă ştiţi că sunteţi uşor cam stângaci când vine vorba de mânuirea cuţitelor.

Din păcate, nu multă lume ştie despre existenţa acestor tipuri de mănuşi, care pe Amazon sunt disponibile la preţuri cuprinse între 10 – 50 euro. Mănuşile NoCry sunt rezistente la tăieturi de lamă de cuţit subţire, de lamă de cuţit de vânătoare şi chiar şi la tăieturi de cater.

NoCry sunt rezistente la apă şi pot fi introduse fără probleme în maşina de spălat pentru a fi curăţate. Acestea sunt super uşoare, au nivelul de rezistenţă 5 şi pot fi utilizate nu numai în bucătărie, ci şi în alte activităţi ce implică utilizarea unor lame de cuţit. Pentru că sunt construite destul de strâmt pentru protecţie, indicat este să achiziţionaţi o pereche de mănuşi cu o dimensiune mai mare decât cele pe care le purtaţi în mod normal. Acestea sunt disponibile în două variante: S/M şi M/L.

În video-ul de mai jos, puteţi viziona o demonstraţie cu mănuşile rezistente la tăieturi de cuţit NoCry.

Comentarii

comentarii

VIDEO
ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ