More

  iPhone 8 de la Apple va avea design din sticlă şi oţel inoxidabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone 8 este smartphone-ul care va marca cei 10 ani de la lansarea primul iPhone de către gigantul de tehnologie din Cupertino. Dispozitivul se pare că va suferi o multitudine de schimbări, dar acest lucru ar putea înseamnă că telefonul nu va fi disponibil pentru consumatorii de rând decât după una sau două luni de la prezentarea ce va avea loc în vară.

  Apple pare să testeze potrivit Bloomberg un model iPhone 8 care include margini din oţel inoxidabil, iar faţa şi spatele din sticlă, cu o nouă poziţionare pentru cameră.

  Modelul premiul iPhone ce va fi lansat în toamna acestui an va veni pe piaţă împreună cu alte două modele iPhone, în cadrul unui eveniment ce va marca cea de-a 10-a aniversare de la lansarea primului iPhone. Celelalte două modele de iPhone sunt aşteptate să primească o serie de îmbunătăţiri în comparaţie cu actualui iPhone 7.

  Bloomberg a anunţat că modelul premium iPhone este în teste şi se pare că va fi numit iPhone 8 şi va avea display OLED curbat pe întreaga parte din faţă a dispozitivului. Acest tip de design l-am văzut deja pe smartphone-urile flagship lansate la începutul anului 2017, cum ar fi Samsung Galaxy S8.

  Schimbările radicale de design ar putea înseamna că modelul premium de iPhone va întârzia să ajungă pe rafturile din magazine „cu o lună sau două”, informează agenţia de presă. Bloggerul Mac Otakara a mai vorbit anterior despre o posibilă întârziere de lansare, spunând că iPhone 7s şi iPhone 7s Plus ar putea fi lansate în septembrie, iar iPhone 8 ceva mai târziu.

  Alte zvonuri legate de noul iPhone 8 vorbesc despre un scanner de amprentă încorporat în display, ba mai mult, că noul design al iPhone va semăna mai degrabă cu iPhone 4 decât cu ceea ce vedem la Galaxy S8.

  Toate cele trei iPhone-uri ce vor fi lansate în toamnă vor rula sistemul de operare iOS 11 cu o interfaţă a utilizatorului reîmprospătată. Bloomberg a mai precizat că software-ul va fi anunţat în iunie în cadrul conferinţei anuale a dezvoltatorilor, organizată de Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.