More

  YouTube Mobile Live Streaming este disponibil pentru oricine are peste 1000 de abonaţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Live streaming-ul pe mobil a crescut în popularitate în ultimii ani, îndeosebi după ce giganţii social media precum Facebook şi Twitter au adoptat această funcţie. Desigur, pentru că miza este una destul de mare, YouTube nu poate risca să dea niciun pas înapoi.

  Pentru a se menţine în top în materie de transmisiuni live, YouTube permite acum tuturor să transmită live de pe mobil dacă îndeplineşte condiţia de a avea o bază de date de 1000 de abonaţi.

  YouTube a lansat în luna februarie transmisiunile live pentru utilizatorii de dispozitive mobile. Totuşi, condiţia a fost doar pentru YouTuberii cu o bază de date de peste 10.000 de abonaţi. Astăzi, potrivit paginii de suport YouTube, compania a confirmat că oricine cu cel puţin 1000 de abonaţi are posibilitatea să transmită live de pe mobil.

  Astfel, o dată ce ajungi la o bază de date de 1000 de abonaţi, poţi transmite live pe pe dispozitivul mobil în Creator Studio. Deschide aplicaţia YouTube pentru mobil pe Android (de la 6.0 în sus) sau iOS (de la 8 în sus) şi apasă pe butonul „capture” pentru a începe să transmiţi live. YouTube va păstra, de asemenea, o arhivă a filmării live şi vei avea opţiunea de a edita setările de intimitate sau să ştergi arhiva.

  Live streaming-ul în social media a primit ceva publicitate negativă în ultimele zile de când un bărbat a fost omorât în Cleveland cu un pistol, iar întreaga întâmplare a fost transmisă live pe Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here