More

  GoPro a lansat modelul Fusion pentru video-uri 360 la rezoluție 5.3K

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  GoPro a prezentat noul model Fusion, o camera video sferică, ce poate înregistra clipuri la 360 de grade cu rezoluție de 5.2K la 30 de cadre pe secundă.

  GoPro Fusion se aliniază gamei GoPro prin funcționalitățile unei camere compacte, care poate fi montată pe vehicule sau pe o cască, perfectă pentru aventuri în aer liber.

  În afara caracteristicilor sale care face din Fusion o cameră versatilă și pentru sporturile extreme, compania pune accent în aceeași măsură și pe funcționalitatea „OverCapture”, de care dispoune camera GoPro Fusion.

  OverCapture permite înregistrarea imaginilor la 360 de grade, iar atunci când editezi video-ul, poți alege unghiul pe care vrei să îl redai. În acest fel, utilizatorii pot crea clipuri de înaltă calitate fără a fi limitați de perspectiva fixă pe care o oferă o cameră cu unghi fix.

  Putem interpreta lansarea GoPro Fusion ca un demers de a contracara lansarea camerelor Facebook x24 și x6, pentru conținut video 360 de grade. Cu toate acestea, vorbim despre un public țintă diferit. Camerele Facebook se adresează mai mult unui segment profesional, în vreme ce Fusion se adresează tuturor utililizatorilor, dar în special pentru iubitorii sporturilor extreme.

  În momentul actual, GoPro desfășoară un program pilot și acceptă cereri de la utilizatorii care doresc să testeze camera Fusion.

  Prețul și disponibilitatea urmează a fi anunțate în cursul anului 2017, iar livrările vor începe undeva la finalul anului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.