More

  Facebook Messenger Lite este disponibil și în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook aduce versiunea Lite a Messenger în peste 100 de ţări din întreaga lume. David Marcus, Head of Messenger la Facebook, a publicat anunţul pe pagina sa de Facebook. Facebook Messenger Lite este disponibil și în România

  Compania face posibilă compatibilitatea Lite cu dispozitivele mobile mai vechi. Dar asta nu e tot, pentru că aplicaţia va ajuta, de asemenea, persoanele care nu se bucură de o conexiune puternică la internet.

  Facebook Messenger Lite este disponibil și în România

  Iniţial, Facebook spunea că aplicaţia va fi disponibilă în peste 150 de ţări. Dar lista finală pare să conţină doar 132 de ţări. Oricum ar fi, ţările includ Germania, Italia, Algeria, Columbia, Vietnam, Maroc, Nigeria, Peru, Turcia, Japonia, Taiwan şi Ţările de Jos.

  Acestea se adaugă la lista ţărilor care au primit iniţial Facebook Messenger Lite: Kenya, Venezuela, Malaezia, Sri Lanka şi Tunisia.

  Pentru moment, Facebook Messenger să pare că nu a ajuns şi în ţările vorbitoare de limba engleză. Ca de altfel nici la utilizatorii Android din America.

  „Ne asigurăm că toată lumea se bucură de o experienţă grozavă cu Messenger pe smartphone-urile lor. Pentru că asta este foarte important pentru noi. De aceea, astăzi facem ca Messenger Lite să fie disponibil în alte 150 de ţări. Inclusiv Germania, Columbia, Italia, Vietnam, Algeria, Maroc, Nigeria, Peru, Turcia, Japonia, Taiwan şi Ţările de Jos.

  Ai un telefon mai vechi care nu are prea multă memorie disponibilă sau puterea de procesare este limitată? Vrei să beneficiezi de serviciul de mesagerie rapidă împreună cu oricare dintre cei peste 1.2 miliarde de utilizatori Messenger activi lunar? Dă o şansă Lite!”, spune David Marcus.

  Facebook Messenger Lite

  Facebook Messenger Lite este disponibil și în România pentru Android. După cum am putut observa în recenziile utilizatorilor, părerile sunt împărțite. Unii utilizatori spun că aplicația rulează foarte bine pe dispozitivele mai vechi. În vreme ce alții observă că nu este disponibil apelul video, o funcționalitate pe care ei o consideră vitală.

  Cu toate acestea, această versiune este simplificată și se adresează în special utilizatorilor care dețin dispozitive cu specificații modeste. Sau utiliatori care beneficiază de o viteză a tranferului de date mai lentă.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.