Samsung Galaxy S8 cu spate din sticlă transparentă. Ce părere ai despre acest design?

Mădălina Gănescu
- 28.04.2017, 11:52 în Smart
0

SHARES

Samsung a lansat în urmă cu mai puţin de o lună de zile noile smartphone-uri flagship Galaxy S8 şi S8 Plus. Dispozitivele vin cu design din sticlă, rezistenţă la apă şi praf, funcţie de încărcare wireless, 3 funcţii de securitate: scanarea irisului, scanarea amprentei şi scanare facială şi multe alte îmbunătăţiri comparativ cu seria anterioară Galaxy S.

În acest moment, putem afirma că Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus sunt cele mai performante şi mai elegante smartphone-uri disponibile pe piaţă, iar gigantul sud-coreean a ridicat fără doar şi poate ştacheta cât se poate de sus pentru competitori.

Cu ce ar mai putea Samsung să vină în plus în cazul unui smartphone pentru a bloca de tot competiţia? JerryRigEverything vine cu o sugestie care este cât se poate de interesantă şi atractivă.

YouTuber-ul sugerează celui mai mare producător de smartphone-uri din lume să adopte designul transparent în cazul Samsung Galaxy S8. Mai mult decât atât, acesta a realizat un experiment prin care a îndepărtat vopseaua de pe capacul de pe spatele dispozitivului mobil S8 şi a făcut o demonstraţie despre cum ar putea arăta produsul în cazul în care Samsung are de gând să ia în considerare această sugestie.

Jerry face câteva mici modificări în interiorul smartphone-ului, iar prin simpla desigilare a produsului pierde garanţia producătorului şi telefonul nu mai este rezistent la apă.

Desigur, nu recomandăm astfel de experimente acasă, decât dacă doriţi să arătaţi ceva în mod deosebit prin ele. Până una alta, vă lăsăm să vedeţi cum a desfăcut Jerry telefonul Galaxy S8, ce metode de îndepărtare a vopselei de pe capac a folosit şi mai ales cum a reuşit în final să obţină un design transparent pentru Galaxy S8.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!