More

  REVIEW Acer Aspire VX 15: Un laptop de gaming accesibil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acer Aspire VX 15 este un laptop de gaming din gama Acer, accesibil pentru orice buzunar. Am avut ocazia să testăm acest produs, iar mai jos veți vedea și de ce este în stare.

  Fiind vorba de un laptop de gaming accesibil, din start trebuie să ne împăcăm cu ideea că nu este vorba de un sistem VR-ready, ci mai de grabă un sistem care permite să accesezi majoritatea jocurilor disponibile pe piață, oferind o experiență de gaming decentă.

  Ce înțelegem printr-o experiență de gaming decentă? Fară cadre pierdute pe drum, grafică dată la minumum pentru a nu avea o instanță sacadată și să nu mai înțelegi mare lucru din ceea ce se întâmplă în jurul tău, în general, nimic din lucrurile care pot generea frustrare.

  DESIGN

  Trebuie să recunoaște că la capitolul design, Acer Aspire VX 15 este un laptop care vine cu un design futurist, cu linii puternice care te duc cu gândul la „stealth”, dar care în aceeași măsură nu trece neobservat.

  Inserțiile elementelor de culoare roșie aduc cu un panou de control mobil pe care l-ai folosi în mod normal pentru manevrarea unei drone militare, iar finisajul suprafeței de plastic, care imită aluminiul, ii dă un aer de verificitate. În mod clar, oricine folosește acest laptop are o misiune imporantă.

  Tastatura este ergonomică și evidențiază tastele W, A, S, D, evident, pentru gameri. Personal mi-a plăcut maniera prin care Acer a evidențiat trackpad-ul, cu un contur roșu, cu toate că nu poate fi vorba de utilizarea acestuia pentru gaming, dar la nivel de design, este un punct în plus, ce leagă oarecum toate elementele împreună.

  Ce putem spune despre sistemul de aerisire al Acer Aspire VX 15? Este un design mai mult decât inspirat, care vine să completeze celelelte elementele de design. Gurile de aerisire sunt foarte mari, iar laptopul reușește să se mențină la o temperatură redusă, chiar și atunci când este utilizat intens.

  SPECIFICAȚII

  Pentru test am dispus de un laptop care a fost echipat după cu un procesor Intel Core i7-7700HQ @ 2.80GHz, placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1060M 4GB GDDR5, 16GB RAM DDR4.

  Display-ul este LCD LED FullHD, cu o diagonala de 15,6 inch, care vine echipat cu tehnologia Acer ComfyView. Protecția oferită de acest display, mai ales la expunerea îndelungată, contribuie la o experiență de gaming foarte bună. Eviți oboseala ochilor și nu afectează puterea de concentrare.

  După cum spuneam și în deschiderea acestui articol, configurația este mai mult decât suficientă pentru a accesa majoritatea jocurilor, iar fiind vorba de un laptop de gaming pentru bugete mai reduse, este o alegere echilibrată.

  Preț și disponibilitate

  Acer Aspire VX 15 este disponibil la majoritatea retailerilor online, iar vprețul pentru configurația testată de noi oscilează între 4500 lei și 4700 lei, în funcție și de ofertele disponibile.

  Concluzia

  Acer Aspire VX 15 este o soluție bună pentru început, mai ales pentru cei care doresc p experință de gaming „mobilă” și care sunt fani ai unui design special, cu care să se laude în fața prietenilor.

  Aș merge un pic mai departe și aș spune că acest laptop se adresează în special adolescenților, care consumă foarte mult genul MOBA sau shootere și care, din când în când, se mai strâng la un „lan party„, unde mobilitatea și performanța sunt o necesitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.