LG ar putea lansa în curând G6 Mini cu display de 5.4 inchi | NOOBZ.RO

LG ar putea lansa în curând G6 Mini cu display de 5.4 inchi

Mădălina Gănescu
- 1.05.2017, 12:42 în Smart
0

SHARES

LG a anunţat smartphone-ul flagship G6 la Mobile World Congress 2017 în februarie şi până la această oră dispozitivul a primit un feedback pozitiv din partea utilizatorilor din întreaga lume.

G6 prezintă un display cu diagonala de 5.7 inchi care acoperă aproximativ 80% din partea din faţă. Acesta nu doar că arată bine, dar ajută la reducerea dimensiunilor totale ale smartphone-ului. O nouă speculaţie arată că LG lucrează la o versiune mai mică a celui mai nou lansat flagship.

Ultimii doi ani au văzut o trecere de la smartphone-urile de 5 inchi la cele mai mari de 5.5 inchi. Dincolo de acest aspect, se pare că încă mai există utilizatori dornici să deţină smartphone-uri cu diagonala ceva mai mici.

Dacă zvonul se dovedeşte a fi real, LG G6 Mini ar putea prezenta un display de 5.4 inchi şi va obţine o rată corp-display la fel ca G6. Nu avem pentru moment detalii cu privire la specificaţiile pe care le-ar putea deţine LG G6 Mini, dar cel mai probabil acesta va primi noul procesor Snapdragon 835.

Recent, în mediul online au apărut o serie de imagini cu un dispozitiv asemănător LG G6, care pare să fie întocmai G6 Mini. Produsul prezintă mufa jack de 3.5 mm în partea de sus şi un port USB Type-C, ca de altfel şi speakerul, în partea de jos. Pe spate, există un scanner pentru amprentă la fel ca LG G6, ceea ce ar putea înseamnă că G6 Mini ar putea deveni cât de curând realitate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!