More

  Apple colaborează cu Bosch pentru senzorii de mişcare de pe noul iPhone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După Imagination Technologies şi Qualcomm, Apple pare să aibă în plan să încheie socotelile cu un alt furnizor, a căror venituri preveneau în mare parte, aproximativ 60%, din afacerile cu gigantul din Cupertino.

  InvenSense Inc produce în prezent majoritatea senzorilor de mişcare pentru iPhone, dar Apple se pare că a decis să plaseze comenzi şi la firma germană Bosch.

  Bloomberg anunţă că vânzările către Apple reprezintă mai mult de jumătate din veniturile companiei: „Robert Bosch GmbH a câştigat comenzile de la Apple Inc. pentru a funiza senzori de mişcare pentru noul iPhone, potrivit unei persoane apropiată afacerii, o mişcare care ar putea afecta InvenSense Inc, în prezent principalul furnizor de astfel de componente pentru iPhone.” Veniturile InvenSense sunt aproximativ 60% din comenzile Apple, informează Bloomberg.

  Senzorii de mişcare conţin atât giroscoape, cât şi accelerometre. Se zvoneşte că Bosch va furniza Apple aproximativ jumătate din comenzile totale Apple. Compania germană deja produce senzori de presiune barometrică pentru iPhone.

  InvenSense a mai riscat în 2014 să piardă afacerile cu Apple, iar în prezent compania încearcă să negocieze o vânzare cu TDK.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.