More

  Android 8.0 O: Cele mai noi veşti şi funcţii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android Nougat a fost lansat oficial în urmă cu 8 luni de zile, în august 2016 şi am asistat la o serie de lansări de flagship-uri care suportă sistemul de operare de atunci până în prezent.

  Aşadar, nu ar fi deloc o surpriză ca Google să fi lucrat în ultima vreme la următorul update Android 8.0. Nu ştim pentru moment de la ce vine „O”, dar funcţiile sale au fost anunţate iar preview-ul dezvoltatorilor este deja disponibil. În plus, Programul Beta de Google se pare că indică faptul că se pregăteşte să apară în curând şi Beta Android O.

  Website-ul Programului Beta Android O a primit o serie de îmbunătăţiri şi arată că utilizatorilor li se pregăteşte ceva. Beta Android Nougat oficial este complet şi este vremea ca Google să pregătească terenul pentru Beta Android O pentru public.

  Pentru cei care nu ştiu deja, programul beta permite utilizatorilor care deţin dispozitivele Pixel şi Nexus de la Google să testeze noile funcţie Android înainte ca acestea să se lanseze pentru toată lumea.

  Programele Beta au tendinţa să prezinte bug-uri, dar fanii nu se lasă împiedicaţi de acest aspect de la a testa sistemul de operare. Pentru moment nu se discută nimic cu exactitate cu privire la Programul Beta Android O, dar vă vom ţine la curent de îndată ce va fi disponibil. Mai multe informaţii vom primi cel mai probabil în cadrul conferinţei Google I/O şi este posibil ca programul beta pentru public să fie disponibil în acelaşi timp cu al doilea preview pentru dezvoltatori, adică undeva la mijlocul acestei luni.

  Conferinţa Dezvoltatorilor Google I/O va avea loc între 17 – 19 mai, iar deşi nu s-a lansat oficial data de lansare a Android O, cu siguranţă tot atunci vom afla mai multe detalii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.