OnePlus 5 este confirmat şi se lansează în curând

Mădălina Gănescu
- 5.05.2017, 18:57 în Smart
0

SHARES

Startup-ul chinez a confirmat că va lansa următorul smartphone flagship în vara anului 2017, ceea ce înseamnă că ne putem aştepta cât de curând la introducerea pe piaţă a OnePlus 5.

Probabil vă întrebaţi de ce nu se va numi OnePlus 4, dar răspunsul este cât se poate de simplu: în ţara de origine, China, cifra 4 este cunoscută ca aducătoare de ghinion, motiv pentru care producătorul a ales să treacă direct la cifra 5.

Nu a fost comunicată o dată oficială de lansare pentru OnePlus 5, ceea ce înseamnă că ar mai putea trece câteva luni, dar nu mai mult de luna august sau septembrie, până când produsul să ajungă pe piaţă.

Potrivit OnePlus, compania nu a numit OnePlus 5 astfel pentru că este al 5-lea flagship lansat, ci pentru că s-a inspirat de fostul jucător NBA Robert Horry care a avut numărul 5 şi este un jucător cunoscut printre angajaţii OnePlus.

Cele mai recente zvonuri, confirmate atât de The Verge, cât şi de TechRadar, arată că OnePlus 5 va avea un design mai subţire, va fi mai rapid, va prezenta lentile de cameră duală, display QHD de 5.5 inchi şi baterie de 4,000 mAh.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!