More

  Samsung înlătură memoria UFS 2.1 din specificaţiile Galaxy S8

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În urma scandalului Huawei cu privire la înlocuirea memoriei pe flagship-ul P10, Samsung a înlăturat în tăcere anumite menţiuni legate de UFS 2.1 din specificaţiile produsului Galaxy S8.

  Samsung a vorbit până acum în materialele promoţionale despre combinaţiile dintre memoriile UFS 2.1 şi UFS 2.0 pe care le-a folosit pe noile smartphone-uri flagship Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus.

  Totuşi, să pare că situaţia nu este de fapt atât de gravă ca în cazul Huawei, pentru că producătorul chinez a folosit chiar şi memoria eMMC 5.1 pe P10, care este mult mai lentă decât ambele opţiuni UFS. Samsung a fost cu un pas înaintea competiţiei şi a specificat la un moment dat să Galaxy S8 ar putea suferi unele schimbări: „absolut tot ce am descris, promis şi construit ar putea să nu fie de fapt varianta finală”

  Mai exact, Kris Carlon, Senior Editor la Android Authority, a şi menţionat la finalul lunii martie pe contul său de Twitter cum vrea Samsung să îşi asigure spatele: „toate funcţionalităţile, funcţiile, specificaţiile, GUI şi alte informaţii furnizate despre produs inclusiv pe această pagină web, dar nu limitată la aceasta, beneficiile, designul, preţul, componentele, performanţa, disponibilitatea şi capacităţile produsului ar putea fi schimbate fără niciun anunţ în prealabil sau vreo obligaţie”.

  Chiar dacă schimbările în cazul memoriei Galaxy S8 nu sunt atât de grave ca în cazul Huawei P10, trebuie să menţionăm că cea mai neplăcută parte este aceea că utilizatorii au fost minţiţi de ambii producători.

  Astfel, aceştia au tot dreptul să fie supăraţi atunci când compania scoate în evidenţă prima dată cele mai bune specificaţii posibile, ca la final să producă dispozitive care conţin cu totul alte componente decât ne aşteptam.

  Samsung nu mai precizează, de asemena, care sunt cei doi senzori de cameră pe care îi foloseşte. Dacă vrei să afli ce tip de memorie foloseşte S8-ul tău, poţi instala o aplicaţie de acest tip care îţi oferă toate datele de care ai nevoie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.