More

  „Fuchsia” ar putea lua locul sistemului de operare Android de la Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se zvonea despre Fuchsia încă din luna august a anului trecut, dar până la această oră nu s-a concretizat nimic. De data aceasta însă, aflăm că Fuchsia ar putea fi noul sistem de operare ce va lua locul Android de la Google.

  Sistemul pentru interfaţa utilizatorului Fuchsia se numeşte Armadillo. Totuşi, această interfaţă nu face nimic deosebit în afară de a arăta drăguţ, dar ne ajută să ne formăm o idee despre cum ar putea arăta produsul finit.

  Ecranul de home este o listă verticală, cu o fotografie de profil, ora şi indicatorul bateriei situat în centru. Dacă dai click pe poza de profil, îţi va apărea ceva asemănător cu Quick Setting de pe Android, de unde poţi seta funcţia auto-rotate, do not disturb, Airplane Mode şi altele.

  Deasupra fotografiei de profil vei găsi „Story”, care este descrisă ca „un set de aplicaţii şi/sau module care funcţionează la un loc pentru ca utilizatorii să îşi atingă un scop.” În prezent, aceasta funcţionează la fel ca Recents screen de pe Android. Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea să combine stories în „Story Cluster”.

  Desigur, noul sistem de operare Fuchsia este în continuă dezvoltare, la fel ca interfaţa utilizatorilor Armadillo. Este greu să ne dăm seama ce planuri are Google pentru sistemul de operare, iar dacă acesta va avea sau nu de-a face cu Internet of Things rămâne de văzut. În plus, chiar dacă se zvoneşte că Fuchsia va lua locul Android, pentru moment sunt pure supoziţii şi nu ne rămâne decât să aşteptăm un anunţ oficial al gigantului online.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.