More

  Waze permite înregistrarea propriei voci pentru navigaţie

  Waze tocmai a actualizat aplicaţia cu o nouă funcţie care permite utilizatorilor să îşi înregistreze propriile voci pentru navigaţie.

  Waze este cunoscut pentru modul creativ în care a ales să implementeze vocile în aplicaţie, iar acum este prima companie care oferă utilizatorilor posibilitatea de a se lăsa ghidaţi de propriile voci atunci când pleacă la drum.

  Aplicaţia a mai oferit pachete de voci ale celebrităţilor precum Morgan Freeman, Kevin Hart, Neil Patrick Harris şi mulţi alţii. Dar faptul că utilizatorii au posibilitatea să îşi înregistreze propria voce în aplicaţie nu o vedem disponibilă la orice alt competitor pe piaţă.

  Aparatul pentru înregistrat se află sub setările „Sound & Voice”. Pur şi simplu trebuie să mergi acolo, să înregistrezi şi apoi să setezi vocea ca predefinit în aplicaţie. Desigur, actualizarea trebuia să vină şi cu un inconvenient, anume acela că nu vei primi numele străzilor şi alte mesaje complexe din aplicaţie transpuse prin vocea ta.

  Pentru a beneficia de noua funcţie, asigură-te că ai actualizat aplicaţia de călătorie Waze la zi sau dezinstaleaz-o, după care reinstaleaz-o în telefon.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here