More

  Google Chrome pentru Android primeşte funcţii pentru utilizare offline

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În decembrie anul trecut Google a actualizat Chrome pentru Android cu o funcţie foarte bună: capacitatea de a descărca complet pagini web pentru vizionare offline.

  Potrivit Google, peste 45 de milioane de pagini web sunt descărcate prin Chrome în fiecare săptămână, aşa încât funcţia pare să fie destul de populară.

  Dar de acum, utilizatorii au posibilitatea ca printr-o apăsare lungă pe orice link din Chrome pentru Android să descarce pagina pentru vizionare offline, fără să fie de fapt necesară deschiderea acesteia.

  Mai mult decât atât, Google a adăugat butonul „Download page later” (descarcă pagina mai târziu), pentru care nu ai nevoie de o conexiune la internet. Tot ce trebuie să faci este să apeşi acel buton şi se descarcă automat paginile dorite o dată ce eşti online din nou.

  În final, când deschizi un nou tab în Chrome, articolele descărcate anterior au de acum o insignă în dreptul acestora, plus o listă a descărcărilor recente care este vizibilă pe pagină.

  Desigur, pentru a beneficia de aceste opţiuni noi va trebui să te asiguri că ai ultima versiune a Chrome pentru dispozitivele Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.