More

  Sony lansează în România gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează în România gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR. Televizoarele sunt deja disponibile, începând de azi. Gama de televizoare BRAVIA A1 OLED oferă o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei OLED și a unei combinații îmbunătățite de tehnologii Sony care include procesorul 4K HDR X1 Extreme™ și primul sistem audio Acoustic Surface™ din lume, dar și designul inovator.

  Cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare, seria OLED A1 oferă o experiență vizuală îmbogățită datorită nuanțelor intense de negru, culorilor bogate și realiste, contrastului dinamic, imaginilor clare și a unghiului de vizualizare mărit. Procesorul X1 Extreme 4K HDR îmbunătățește capabilitățile OLED, redând imagini spectaculoase la calitate 4K HDR.

  Sony a lansat în premieră televizorul OLED în 2007, aducând pe piață modelul XEL-1, un televizor cu diagonala de 11 inchi, care a reprezentat o realizare remarcabilă pentru acea perioadă. Sony a continuat să dezvolte produse OLED distinse cu numeroase premii, pentru producția profesională audio-video care au fost utilizate în editare, recenzii, generare de grafice, efecte speciale și producția de televiziune și cinematografie. Monitoarele profesionale OLED Master de la Sony au câștigat premii importante: Scientific and Engineering Academy Award® și Technical Emmy Award pentru inovație remarcabilă în domeniul ingineriei.

  „În urma lansării televizorului în cadrul CES, din luna ianuarie a acestui an, am primit extrem de multe reacții pozitive, care au lăudat combinația de imagini OLED de calitate superioară redate de BRAVIA A1 OLED și sistemul de sunet inedit Acoustic Surface”, a declarat Motoi Kawamura, Head of TV Marketing and Product Planning, Sony Europa. „Suntem foarte bucuroși să lansăm pe piața europeană televizorul BRAVIA A1 OLED în luna mai.”  

  Prima implementare a tehnologiei audio Acoustic Surface

  Valorificând avantajul oferit de structura OLED cu iluminare din spate, Sony a dezvoltat noua tehnologie audio Acoustic Surface, care permite redarea sunetului direct din ecran. Datorită design-ului original, întregul ecran rezonează și redă un sunet vibrant, permițând o uniformizare perfectă a imaginii și sunetului, pe care televizoarele convenționale nu o pot livra.

  Spre deosebire de televizoarele convenționale LED, în care sunetul este redat din partea inferioară sau laterală, A1 permite fuziunea imaginilor și sunetului, cu voci care par să vină direct de la personajele care vorbesc și explozii care vin direct de pe ecran. În plus, tehnologia Acoustic Surface produce sincronizarea amplă a sunetului și imaginii, chiar și în zonele laterale. Pe lângă un câmp vizual OLED extrem de larg, seria A1 oferă o experiență vizuală și auditivă fără egal, indiferent de poziția sau unghiul de vizionare.

  Design minimalist

  Tehnologia Acoustic Surface oferă seriei A1 un design inovator, înlăturând difuzoarele convenționale amplasate, de obicei, în jurul televizorului. Rezultatul este un design unic, care nu distrage atenția de la imagine. Suportul ascunde un sub-woofer puternic și un sistem de management al cablurilor care pot fi introduse în spatele televizorului, pentru montarea pe perete.

  Contrast și claritate

  Noua gamă de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR este compatibilă cu tehnologia HDR (High Dynamic Range) care reproduce contrastul impresionant cu culori vibrante și strălucitoare. Procesorul avansat de imagine 4K HDR X1 Extreme îmbunătățește acuratețea culorilor, contrastul și claritatea și suportă HDR10, HLG[1] și Dolby Vision™1 pentru vizualizarea bibliotecii de conținut HDR.

  Datorită puterii procesorului 4K HDR X1 Extreme, conținutul non-HDR poate fi îmbunătățit până aproape de o calitate 4K HDR cu tehnologia de remasterizare HDR bazată pe obiecte, care poate detecta, analiza și optimiza fiecare obiect din imagine pentru a regla contrastul general. Împreună, tehnologiile unice Sony oferă o experiență HDR mai bună, o mai mare claritate și o gamă mai largă de culori și contrast.

  Tehnologia TRILUMINOS™ Display asociază culorile pentru a obține o paletă mai largă, Super Bit Mapping™ 4K HDR creează o imagine naturală fără striații, prelucrarea dublă a bazei de date reduce zgomotul de pe ecran maximizând claritatea. Tehnologia Motionflow™ permite reproducerea fină și naturală a mișcării. Toate aceste tehnologii Sony livrează o imagine mai realistă, cu nuanțe subtile, culori profunde, o luminozitate mai mare și tonuri de negru intense.

  Sistemul de operare Android™ TV

  Televizoarele BRAVIA A1 OLED 4K HDR sunt compatibile cu Android TV, care permite vizionarea de filme, emisiuni TV și a sute de aplicații la domiciliu, făcând mai ușoară descărcarea de conținut de divertisment sau utilizarea ca dispozitiv pentru jocuri. Iubitorii de televiziune pot urmări emisiuni și filme de pe Google Play™, Netflix, Amazon Video, YouTube și nu numai.

  Gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR: modele și prețuri

  » Model KD-65A1, clasa 65” (cu diagonala de 64.5”), preț recomandat: 24.999 lei

  » Model KD-55A1, clasa 55” (cu diagonala de 54.6”), preț recomandat: 17.999 lei

  Televizoarele sunt disponibile la partenerii autorizați din România începând de azi, 10 mai 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.