More

  Snapchat a pierdut mai mulţi bani în ultimele trei luni decât a produs în întreaga existenţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Primul trimestru financiar nu arată foarte bine pentru Snapchat, care a înregistrat 2.2 miliarde de dolari pierdere şi se luptă cu veniturile şi creşterea utilizatorilor în faţa unui atac evident din partea Facebook.

  După ce şi-a anunţat investitorii că numărul de utilizatori activi zilnic nu a mai crescut în ultima parte a anului 2016, compania se pare că nu a făcut mare lucru să schimbe asta în 2017. Mai exact, primul trimestru financiar din acest an a adăugat doar 8 milioane de utilizatori activi lunar, Snapchat ajungând astfel la 166 milioane.

  Pe de altă parte, Instagram deţinută de Facebook a adăugat 100 de milioane de utilizatori activi lunar în 4 luni de zile, mai exact în intervalul decembrie 2016 – aprilie 2017 şi a ajuns la 700 de milioane. În prezent, Instagram Stories, după ce a dat lovitura de graţie Snapchat, a ajuns să fie utilizat de mai bine de 200 de milioane de oameni în fiecare zi, potrivit datelor oferite de Facebook.

  Mişcarea Facebook în ceea ce priveşte Messenger, WhatsApp, Messenger şi Facebook în sine, în ceea ce priveşte funcţiile aproape identice Snapchat, ajunge să distrugă treptat tot ce însemna aplicaţia aceasta.

  Veniturile şi profitul Snapchat se situează cu mult sub aşteptările Wall Street. Analiştii se aşteptau la 158 milioane de dolari, în vreme ce compania a înregistrat doar 149.6 milioane de dolari. În plus, Snapchat se pare că a înregistrat pierderi de 2.2 miliarde de dolari în primul trimestru, iar această cifră se datorează în mare parte stocului de compensaţii pentru angajaţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.