More

  Ultimul update Facebook va sancţiona website-urile pline cu reclame

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook anunţă că are planuri să limiteze link-urile către website-urile de calitate scăzută care ar putea fi considerate spam sau care promovează senzaţionalul. Reţeaua socială spune că schimbările vor fi introduse pe baza feedback-ului comunităţii şi vor fi lansate începând de astăzi pe toate platformele.

  După acest update, utilizatorii Facebook ar trebui să vadă mai puţine postări şi reclame în News Feed care duc către aşa numitele „pagini web care oferă experienţă de calitate scăzută”. Update-ul este menit să ajute la reducerea nivelului de monetizare a acestor website-uri spam.

  Facebook pretinde că a verificat sute de mii de link-uri care duc către website-uri din reţeaua socială pentru a identifica acele site-uri care conţin „prea puţin conţinut şi au un număr mare de reclame şocante, perturbatoare sau rău intenţionate”.

  De fapt, Facebook foloseşte inteligenţa artificială pentru a verifica dacă noile website-uri distribuite pe Facebook oferă experienţe de calitate scăzută. Cele care fac acest lucru vor apărea cât mai jos în feed-urile utilizatorilor şi ar putea să nu fie niciodată eligibile să ajungă reclamă.

  Potrivit Facebook, noile schimbări vor rula în valuri în următoarele luni de zile, aşa că îmbunătăţirile nu vor putea fi sesizate pe imediat. În mod normal, publisherii care nu au conţinut de calitate scăzută vor experimenta o creştere a traficului, în vreme ce ceilalţi vor fi loviţi de o scădere a traficului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.