More

  Utilizatorii Galaxy S8/S8 Plus se plâng că Samsung ignoră problemele audio ale telefoanelor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus au fost cele mai aşteptate telefoane ale anului, iar asta în mare parte şi din cauza eşecului seriei de phablet-uri Galaxy Note 7 pe care gigantul sud-coreean a experimentat-o în toamna anului 2016.

  Deşi am numit încă de la început Samsung Galaxy S8 „telefonul aproape perfect”, pe măsură ce este utilizat de tot mai mulţi clienţi, încep să apară la lumină şi problemele pe care dispozitivul le prezintă.

  În ultima perioadă, tot mai mulţi utilizatori Galaxy S8 se plâng că dispozitivele prezintă o defecţiune din punct de vedere audio şi că sunetul se opreşte din senin atunci când aceştia vizionează materiale audio-video pe YouTube, ascultă muzică sau sunt în mijlocul unor jocuri şi nu numai.

  Pe forumul comunităţii Samsung din Statele Unite ale Americii, se discută despre o problemă hardware care duce la acest inconvenient. Acest lucru ar putea înseamna că niciun update software nu va putea să rezolve problema audio a telefoanelor S8.

  Unii utilizatori Galaxy S8 spun că dacă apasă sau presează cu câţiva milimetri mai sus de speaker, sunetul revine. Dar, dacă apasă din nou, speakerul se dezactivează din nou. Acest lucru ar putea indica faptul că undeva în interiorul dispozitivului mobil nu se conectează corespunzător unele componente hardware.

  Samsung susţine că problema audio a telefoanelor Galaxy S8 poate fi de fapt reparată cu un update software şi refuză să schimbe unităţile afectate cu unele noi. Desigur, mai există şi utilizatori care susţin că problema audio poate fi rezolvată şi cu o simplă revenire la setările din fabrică.

  Vă ţinem la curent cu noile anunţuri Samsung şi cu soluţiile pe care gigantul le va oferi pentru rezolvarea problemelor Galaxy S8.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.