More

  Audi şi Volvo au adăugat Android în tabloul de bord al maşinilor lor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La un an de zile de când Google a testat sistemul Android pe maşini, se pare că se concretizează din ce în ce mai mult acest concept. Integrarea Android este cu un pas în urma Android Auto, unde utilizatorii pot proiecta versiuni ale aplicaţiilor special pentru maşini într-un tablou de bord care rulează un alt software.

  De acum, se pare că sistemul Android va fi complet şi treptat va ajunge pe cât mai multe maşini. Primii doi producători de autoturisme care prezintă maşini cu Android sunt Audi şi Volvo, iar cel puţin unul dintre cele două concepte, Audi R8, va fi prezentat la conferinţa dezvoltatorilor Google I/O.

  Imtegrarea Android reprezintă mai multe funcţii Android, precum faptul că Google Assistant va rula nativ în tabloul de bord. În afară de Spotify şi Google Maps disponibile pe Android Auto, de acum vei putea folosi, de asemenea, comenzi vocale pentru a controla lucruri precum aerul condiţionat sau trapa.

  Integrarea Android pe Volvo va ajunge pe noile modele „în doi ani de zile”, potrivit unui comunicat lansat de companie cu privire la parteneriat. Henrik Green, Vice-Preşedinte Volvo, a declarat că sistemul va oferi „sute de aplicaţii populare”, iar producătorul auto va lucra, de asemenea, cu Google pentru a adăuga Google Local Search pe maşinile sale.

  Pe de altă parte, detalii despre parteneriatul Audi sunt mai puţin specifice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.