More

  Google Maps lansează un update care reintroduce funcţia Street View screenshots

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Maps va lansa în această perioadă un nou update pentru aplicaţia de navigaţie care aduce înapoi utilizatorilor o funcţie pe care serviciul a introdus-o, după care a abandonat-o, în urmă cu aproximativ 10 ani de zile.

  Google a reintrodus tacit o funcţie la care compania americană a încercat să renunţe în 2018. Gigantul cu sediul central în California a lansat Street View screeenshots pe ecranul de direcţii din aplicaţia Android.

  Ultimul update al Google Maps nu face decât să introducă capacitatea de a vedea imaginile Street View ale călătoriei. Google a confirmat pentru TechCrunch că funcţia este disponibilă începând de luni pentru utilizatorii din întreaga lume, după ce a fost lansată la începutul acestei luni. Funcţia nu a ajuns pentru moment pe iOS, iar Google nu a comentat încă dacă aceasta va fi disponibilă şi pentru utilizatorii iPhone şi iPad în viitorul apropiat.

  Utilizatorii Android nu trebuie să facă nimic deosebit pentru a vedea noile imagini. Pur şi simplu trebuie să introducă actuala locaţie şi destinaţia, ca de obicei, după care să apese pe „view the route” (vezi ruta).

  Mai mult decât, aceştia au posibilitatea să vizioneze Street View la 360 de grade, cu orientare către direcţie în care vor călători. Pentru a face acest lucru, va apărea o fotografie în miniatură a intersecţiei sau a drumului, iar dând click pe aceasta vor vedea imaginea la 360 de grade. Potrivit Android Police, Google a lansat o funcţie asemănătoare pe web în anul 2008.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.