More

  Trebuie să faci update la toate dispozitivele Apple. Iată de ce

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a lansat un update pentru sistemele de operare de pe iPhone, iPad, iPod, macOS, Apple TV şi Apple Watch. Ce trebuie să ştii despre noile îmbunătăţiri.

  Ultimile versiuni de iOS, watchOS, macOS şi tvOS includ o serie de îmbunătăţiri de securitate şi stabilitate. Apple recomandă să actualizezi dispozitivele pe care le deţii cât mai curând posibil pentru că „menţinând software-ul actualizat la zi este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poţi face pentru a păstra securitatea produsului tău Apple”.

  Apple a lansat iOS 10.3.2 pentru iPhone, iPad şi iPod Touch la începutul acestei săptămâni. Noul update aduce cu el şi o serie de noi funcţii destul de utile. Totuşi, mai important ar fi de spus că Apple rezolvă prin acesta un număr semnificativ de bug-uri.

  Gigantul de tehnologie din Cupertino mai menţionează că update-ul „îmbunătăţeşte securitatea iPhone-ului sau iPad-ului tău”. În ceea ce priveşte ultimul update de software pentru Apple Watch, watchOS 3.2.2 a rezolvat o serie de bug-uri şi a adus, de asemenea, îmbunătăţiri în ceea ce priveşte performanţa dispozitivului.

  Ultimul update pentru smartwatch-urile Apple a adus o serie de noi funcţii, inclusiv capacitatea de a folosi asistentul Siri pentru a comunica cu aplicaţiile instalate pe wearable. În plus, a introdus Theatre Mode, care trece ceasul în modul silenţios şi nu permite display-ului să se aprindă atunci când ridici mâna.

  Apple a lansat şi update-ul pentru a 4-a generaţie Apple TV (cel cu telecomandă touchpad Siri). Acesta se concentrează pe repararea bug-urilor şi pe îmbunătăţirea performanţelor tvOS 10.

  Apple este ceva mai clar, în schimb, când vine vorba de ultima versiune macOS, sistemul de operare de pe Mac Pro, Mac Mini, iMac şi MacBook-uri. Ultimul update repară:

  » O problemă în care componenta audio nu funcţiona când ascultai muzică prin căşti cu USB
  » Îmbunătăţeşte compatibilitatea Mac App Store cu viitoarele update-uri software
  » Adaugă suport pentru instalarea media-free a Windows 10 reators Update folosind Boot Camp
  » Adaugă suport pentru mai multe formate RAW
  » Rezolvă o problemă, care a afectat o serie de companii şi clienţi din educaţie, problemă ce datează sistemul în anul 2040
  » Rezolvă o serie de neplăceri cu NetInstall image.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.